İktidar yalakalığı sınır tanımıyor ! Şehit evine sazıyla gidip türkü söyleyecekmiş !

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
559 izlenme 09 Nisan 2018
Reklamlar
Keser, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'daki çalgılı, çengili eğlencesine destek verdi. Keser, bir adım daha öteye giderek, şehit cenazesinin olduğu evde sazıyla türki söyleceğini ifade etti. Keser, haddini aşarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da dil uzattı.

“YÜZEME TÜKÜRÜN...”

Kılıçdaroğlu’nun CHP Grup Toplantısı’nda sözkonusu ünlülere yönelik yaptığı “Bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç, bir de Yaylalar şiirini söyle” çağrısına da yanıt veren Mustafa Keser, “Ben o ‘şehit kapısına gidip de türkü söylesinler’ diyen arkadaşlara meydan da okuyorum. Şehidin evini kendileri tespit etsin. Sazımı alıp gideceğim ve asker türküleri okuyacağım. Eğer tepki alırsam hepsi benim yüzüme tükürsün, almazsam ben hepsinin yüzüne tüküreceğim” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gaziantep Karkamış’a 5 roket atıldı: Ölü ve yaralılar var Milli Piyango İdaresi’nde neler oluyor? 2 bin 500 TL daha fazla maaş alıyorlar! 'Süleyman Soylu'nun oğlu para aldı' iddiasıyla gündeme gelen 'Bataklık' dosyası itirafları... Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Komando Binbaşı Murat Kemal Yetişen’in zeybek oynadığı son görüntüler yürekleri dağladı