Anasayfa1
22 Nisan 2023 ( 23 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu paylaştı: "Kaçaklar kaldırılınca böyle olacak"


Sosyal medya hesabından Üsküdar sahiline ilişkin iki fotoğraf paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kaçaklar kaldırılınca böyle olacak" ifadelerini kullandı.


İBB’nin kaçak olduğu için yıkım kararı aldığı Üsküdar Salacak sahilinde Mimar Sinan’ın eseri Kuşkonmaz Camii’nin yanındaki kaçak işletmeler için Üsküdar Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı geçtiğimiz mart ayında imar planı değişikliği gerçekleştirmiş ve kaçak kafeler koruma altına alınmıştı.

Plan değişikliğinin ardından nisan ayının başında İBB, kaçak işletmeleri yıkımaya başladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İki fotoğrafı paylaşımına ekleyen İmamoğlu, kaçak yapıların kaldırılmasının ardından sahilin kavuşacağı yeni görüntüye vurgu yaptı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yabancılar hastanelere milyonlarca lira borç takmış Daha önce de 2026'ya girmişlerdi: Belediye toplu taşımayı gassallar için ücretsiz yaptı AKP'li adaydan AKP'li belediyeye usulsüzlük suçlaması İmamoğlu: "Bu olay, Adalet Bakanı'nın kellesini aldı"