Sık sık alkollü mekanlara, spor salonları ve kahvehanelere gidip tebliğ adı altında insanları taciz eden tarikatçiler bu kez İstanbul’da bir parkta ortaya çıktı.
Parkta piknik yapan kızlar iki cübbeli erkeğin yanlarına gelmesiyle şaşkınlık yaşadılar. Videoda, sahilde oturan başörtülü kadınların yanına gelen iki cübbeli erkek İsmailağa’dan geldiklerini ileri sürdü. Sosyal medyada gündem olan videoda cübbeli iki erkek, türbanlı kızları çarşafa çağırdı.
Kadınları rahatsız eden tebliğciler şu ifadeleri kullandı:
“Evet ablalar, biz İsmailağa’dan geliyoruz. hatırlatıyoruz. Allah’ın istediğini yapalım. Madem kapanıyoruz… Allah diyor ki ‘Kadının her tarafı ziynettir.’ Dolayısıyla hiçbir yerini göstermemesi gerekir. Bunu da sağlayacak tek şey çarşaftır.”
Tele1
AKP binlerce seçmeni İstanbul'a taşıyacak
Patronların dolar isyanı: Kur taleplerini açıkladılar
Tokat, Sivas ve Çorum’da Korkulan Hastalık
Kömürün hastalık maliyeti 54 milyar TL
İmamoğlu ve Yavaş'tan bomba açıklama! "Sağlık Bakanlığı’nın rakamları gerçekleri yansıtmıyor"
Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce katıldığı toplantıda Ülkeyi yönetecek olanlar bunlar mı? diyerek 6 lı masayı eleştirdi.
CHP'li Barut "Deprem vergileri ne oldu?"
Balıkesir'de patlayan fabrikayla ilgili flaş iddia
CHP'li Karabat: "Fahrettin Altun çıkıp hesap ver!"
Kanal İstanbul piyangosu Albayrak'a da vurmuş!
Çanakkale'de Atatürk tartışması! AKP'li başkan reddetti!
Ücretsiz maskelerin eczanede ne zaman dağıtılacağı belli oldu
AKP'li seçmenden Erdoğan'a çok sert 'çay atma' tepkisi! 'Biraz utansınlar, hangi yüzle çıkacaklar milletin içine?'
İmamoğlu'nun beraatini isteyen hakimin görev yeri değişti