İstanbul’da defalarca sahnelenen ‘yürüyen merdiveni durdurma’ oyunu bu kez Ankaralıları mağdur etti. Kentin çeşitli yerlerindeki yürüyen merdivenler bazı kişilerce durduruldu. Olay ABB’nin arızaları incelemesiyle ortaya çıktı.

İncelemelerin ardından ABB, sabotaj görüntülerini sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:
“Son birkaç gündür, kentimizin muhtelif yerlerindeki yürüyen merdivenlerin arıza sayısında ciddi oranda artış tespit edilmesi üzerine Büyükşehir Belediyemiz inceleme başlatmıştır.
Yapılan incelemede, yürüyen merdivenlerin hiçbir arıza olmadığı hâlde acil durdurma butonuna basılarak durdurulduğu ve vatandaşlarımızın mağdur edildiği tespit edilmiştir.
Bu tür gayriahlaki davranışların son günlerde artması manidardır. Kirli siyasetin bugüne kadar kimseye fayda sağlamadığı ve bundan sonra da sağlamayacağı ortadadır. Bu çabalar, ABB Başkanı Sn. Mansur Yavaş’a değil, Ankara halkına zarar vermektedir.
Bu eylemi yapan, yapılmasına teşvik eden ve vatandaşlarımızı mağdur edenler hakkında derhal yasal yollara başvurulacak, konu sonuna kadar takip edilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Kaynak: TELE1
Katlamalı kaçak geçiş cezasına isyan eden AKP'li, 'kamyonunu yakma' tehdidi savuruyor !
İnsanlar can vermeye devam ediyor ama icraat belli ! Katliamlar Sonrası AKP'nin Eylem Planı Hep Aynı !
Rusya değerli ruble sebebiyle ‘dostane’ kurlardan alım yapmayı düşünüyor
Alman ekonomi dergisinden bomba Dolar/TL yorumu: Eylül sonunda dolar 8.50, avro ise 10.50 TL'yi bulacak!
Sağlık Bakanı Koca verileri açıkladı: 19.391 yeni vaka tespit edildi, 24.289 kişi sağlığına kavuşurken, 269 kişi hayatını kaybetti!
Turhan Çömez, Bakana meydan okudu: "O buğdaylar küflenmediyse istifa edeceğim küflendiyse sen istifa edecek misin?"
Sedat Peker'den, 'adaletsizlik' çıkışı "Oyuna gelmeyin"
İmamoğlu İstanbul'daki son durumu açıkladı: Fark yeniden yükseldi!
Fiyatı 329 TL olan tereyağı bir gecede 395 TL oldu!
Atatürk Havalimanı saldırısı 20 gün önceden biliniyordu !
Bir varmış, bir yokmuş tarihi mirası yok ettiler
Süleyman Soylu'dan sığınmacı açıklaması: Turizmin önünü Suriyeliler, Afganlar değil, onları istemeyenler kesiyormuş!
Kira fiyatlarının önceki yıla göre yüzde 150 oranında arttığı ülkemizde, il il kira ortalamaları ne oldu?
Kaymakama AKP sürgünü!