İşçi Temsilcileri Konseyi’nden bir işçi, yaşananlarla ilgili konuştu. İşçi, “Biz öğle yemeğimizi yedikten sonra dışarı çıktık dinleniyorduk. Bağrışmalar duyduk. Olay yerine geldiğimizde arkadaşlar yemeğin içinde kocaman bir hamam böceği olduğunu söylediler. Biz de tepkimizi koyduk, yemekhaneye giderek protesto ettik” ifadelerini kullandı.
Yemekhanede çıkan isyanın ardından yemekhane çalışanlarının kaçtığını, ardından da işçilerin dağıldığını söyleyen işçi, “Taşeronlar geldi, konuşarak hallederiz falan dediler” diye konuştu. Kamuoyunda da dünyanın en çok kamu ihalesi alan şirketlerinden biri olan Kalyon'un işçilerine böcekli yemek vermesi tepkiye neden oldu.
Kalyon Holding’in inşaatında, Mayıs ayında da yangın çıkmış ve bir işçi yaşamını yitirmişti.
Saraydaki AKP buluşmasına tepki yağıyor: "Başka yer mi bulmadınız?"
Enes Kara eylemine polis müdahalesi! Gözaltılar var
Seçil Erzan da dolandırıldı!
Üç polisi şehit etmişlerdi: Cenazeleri aileleri kabul etmedi, devlet gömdü
CHP’li Emir'den çok konuşulacak iddia! 'Ankara Valiliği yurttaştan yardım kolisi istiyor'
Bakan Koca açıkladı: 107.530 yeni vaka tespit edilirken, 233 kişi hayatını kaybetti, 88.014 kişi sağlığına kavuştu!
Cemal Kaşıkçı önergesi reddedildi!
Eğitimde gericileşme devam ediyor: Ortaokul ve liselerde zikirmatikle salavat zinciri!
Manisa’da 21 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı!
Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya paylaşımı nedeniyle ifadeye çağrıldı
MAK Araştırma Danışmanlık Değerlendirme Şirketi'nden çarpıcı araştırma! 81 ilde yapılan seçim anketinden bakın ne sonuç çıktı!
RTE'nin kadınlara söylediği sözlere teyzemizden müthiş tepki ! 'Kendisi tamam mı ! Hırsız Tayyip, hırsız AKP !'
Türk gemileri İsrail ambargosunu deldi iddiası gündeme bomba gibi düştü! 4 gemi Kıbrıs'ta kapatıp Haifa Limanı'nda açtı
Türkiye’de üç günlük milli yas ilan edilecek