Kayseri’de Suriyeli tacizci 5 yaşındaki çocuğu istismar etti! Halk ayaklandı, Suriyelilerin işyerleri ateşe verildi!

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
45 izlenme 01 Temmuz 2024
Reklamlar

Kayseri’de küçük yaştaki çocuğa taciz iddiasıyla Suriyeli bir şüpheli gözaltına alındı. Yaşanan olayın ardından sokağa dökülen halk, bazı iş yerlerini aleve verdi.



Olay, Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Danişmentgazi Mahallesi’nde saat 21.00’de meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu bir kişi, 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu taciz ederken yakalandı. Olay sonrası toplanan mahalle sakinleri, şüpheliyi yakalamak için taşkınlık çıkardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis Özel Harekat ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup araçları ters çevirdi ve yabancı uyruklu vatandaşlara ait bazı iş yerlerini ise ateşe verdi.

VALİLİK DOĞRULADI

Kayseri Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Danişmentgazi Mahallesi’nde Suriye uyruklu bir şahsın küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır.” denildi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup vatandaşlarımızı itidalli davranarak resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur.”

Öte yandan, mahallede toplanan vatandaşlar olaya tepki gösterdi. Polis, mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu’na Çorum'da yapılan büyük terbiyesizliğe tepki yağdı! Tarihi seçim sonrası kritik anket! CHP ve AKP'nin oylarında son durum ne? Akit yazarından skandal Pınar Gültekin yazısı: Cinayeti CHP'ye ve laikliğe bağladı! Sağlık Bakanlığı, corona tablosunu açıkladı: Vaka sayısı 292.878’e, can kaybı da 7.119’a yükseldi!