Halis Koç “Çayırova Belediyesi’nin cenaze aracıyla gıda kolileri AKP ilçe başkanlığına taşındı. Dün gerçekleştirdiğimi Çayırova Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda CHP Meclis Grubumuz tarafından Çayırova Vefa Destek Koordinasyon Merkezi’nin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmadığını dile getirdik. Gecekonduda yaşayan vatandaşlarımıza gıda yardımlarının neden yeterli seviyede yapılmadığını sorduk. Cevap alamadık” dedi.
“KENDİ YANDAŞLARINA DAĞITILACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM…”
Halis Koç tarafından sosyal medyada yayınlanan videoda ise “Evet, cenaze hizmet aracının içerisinde Ak Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na koli, yardım kolileri… Bu kolilerin belediye tarafından, belediye merkezinde dağıtımları yapılması gerekirken gördüğünü gibi bu araçlardan ilçe başkanlığına bırakılıp buradan zannedersem kendi yandaşlarına bu koliler dağıtılacaktır diye düşünüyorum” ifadeleri yer aldı.
Önce enflasyonu yeneceğiz açıklaması
Eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın oğlu LGS'de Türkiye birincisi oldu
Enerji şirketlerine 1 milyarlık kıyak!
Oğuz Murat Aci'nin babası: 'Çocuklarına iyilik yaptıklarını mı sanıyorlar?'
Bunu da gördük ! AKP'liler Kayseri'de 'Şehitlere Saygı Mitingi'nde göbek attı !
Erdoğan’ın maaşı yüzde 40,4 zamlanacak!
Almanya, Türkiye’ye giden çifte vatandaşların pasaportuna el koyuyor!
Emekliyi çileden çıkartacak hesap! "Emekli ikramiyesi enflasyona göre artsa 10 bin lirayı aşardı"
Saray müteahhidine bir ballı ihale daha!
AKP'yi karıştıracak iddia! "AKP'li vekilin çocukları bile CHP'ye oy verdi"
İBB'nin MHP'li belediyeye hibe ettiği 100 at için bin lira ceza!
Bir baraka, hurda toplamaya giden anne, yangında can veren 5 çocuk... AKP'li Özlem Zengin: "Her şeyi paraya bağlıyorsunuz"
Personelle aynı yeri kullanmak istemedi, 12 bin TL'lik tuvalet yaptırdı!
Almanya'da araştırmalara göre Döner son zamanlarda daha çok tercih ediliyor.