CHP'nin 74 yıl sonra kazandığı Manisa'da yüzde 57 ile büyükşehir belediye başkanı seçilen Ferdi Zeyrek, MHP’li başkan Cengiz Ergün’ün belediye kasasını boşaltmaya çalıştığını söyledi.
Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan Zeyrek, Cengiz Ergün'ün belediyeye gelerek MASKİ’den 130 milyon TL, büyükşehir bütçesinden ise 480 milyon TL ödeme yapmaya çalıştığını ifade etti.
CHP'nin çok partili hayata geçilen 1950’den sonra ilk kez kazandığı Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ne ait kasanın devir-teslim öncesinde boşaltılmaya çalışıldığı öne sürüldü.
"GEREĞİNİ YAPIYORUZ"
CHP'li Zeyrek "Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kasasını boşaltmaya çalışıyorlar. Manisa’nın geleceğinden, tüyü bitmemiş yetimin hakkından yiyenlere sesleniyorum, Şehrimizden ellerinizi çekin. Biz yoksak hizmet de yok diye giderayak Manisalı hemşehrilerimin kasasına el uzatanlar bilsinler ki, halkımızın bir kuruşunu daha size hibe etmeyeceğiz. Gerekeni yapıyoruz" dedi.
"ÖDEME YAPMAYA ÇALIŞTI"
Ferdi Zeyrek, MHP’li eski başkanın sabah erken saatlerde MASKİ’den 130 Milyon TL, Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ise 480 Milyon TL ödeme yapmaya çalıştığını açıkladı,"5 yıl boyunca belediyenin yolunu unutan Cengiz Ergün, sabah erken saatlerde belediyemize gelerek MASKİ’den 130 Milyon TL, belediyeden de 480 Milyon TL ödeme yapmaya çalıştı. Yöneticiler kabul etmedi o da görevden aldı." dedi.
Yeniçağ
Atatürk etkisini yeniden hayata geçirmemiz gerek
CHP seçmen listeleri üzerinde 25 ayrı çalışma yürütüyor
CHP'nin talebiyle olağanüstü toplanan Meclis çoğunluğu sağlayamadı! Kılıçdaroğlu "Bundan sonra olacaklardan hükümet sorumludur" dedi.
Ümit Özdağ'dan 'Saraçhane' tepkilerine yanıt
Nedir bu milletin üfürükçülerden çektiği: 'Ayetel kürsi diyeti’ mahkemelik oldu
Millet kuru ekmeğe muhtaç! AKP’li isimlerin mal varlıkları gündemden düşmüyor
AKP’li meclis üyesi memurları hedef aldı: "Tarla mı kazıyorsunuz, ne alın teri?"
81 yaşındaki Çetin Doğan tutuklanarak cezaevine gönderildi!
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yüreğin varsa seçimlerde karşıma çık" çağrısına yanıt gecikmedi.
Cinsel istismar skandalı! Kızılay itiraf etti: Hiçbir şekilde affedilemez insanlık dışı olay!
195 öğretim üyesine adrese teslim kadro vermişler!
Tarım Bakanı restoranlara yapılacak denetimi önceden haber verdi!
Fiyatı gören kaçıyor: "ÖTV’yi yüklediler canımızı aldılar"
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.534 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 5.083.996'ya, can kaybı da 44.059’a yükseldi!