2. haftasını dolduran HAMAS-İsrail savaşındaki gelişmeleri aktarmak üzere bölgeye, İsrail’e giden gazeteci Mehmet Akif Ersoy, bugün canlı yayın sırasında son gelişmeleri aktarmak için yayına girmişti.
Gelişmeleri Tel Aviv’den aktardığı esnada bölgede bulunan bir İsrailli bir şahıs önce Mehmet Akif Ersoy’a hakarette ve fiziki müdahalede bulunup ardından da kameraya müdahale etti.
O müdahaleden sonra yayın kesildi. Ersoy daha sonra sosyal medya hesabından olaya ilişkin “Az önce Habertürk canlı yayınında ilk defa sokakta bu denli yüksek tonda sözlü ve fiziki müdahaleyle karşılaştık.
İsrail aleyhine haber yaptığımızı söyleyerek kameramızı almaya çalıştılar.
Yayını kapattıktan sonra da hakaretler ve saldırı devam etti” açıklamasını yaptı.

Yeniçağ
Memleketin hali! Sokak ilanı ile satılık böbrek "Bankaya borcum var"
Maseratili polisin eşi Özlem Üçgül'den hodri meydan: "Eğer eşimin göçmenle, narkotikle alakalı bir dosyası varsa ispatlasınlar anahtarı veririm"
'Yoksul semtlerde kömür yerine güneş enerjisi ile ücretsiz elektrik' talebi reddedildi!
İstanbul'da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu: 15 gündür un yok
'Türkiye'de memnun olmadığınız 3 şey nedir?' sorusuna vatandaştan bomba cevap!
Yok artık! Tacize de erteleme geliyor!
CHP'li Yavuzyılmaz dokunulmazlık fezlekesini paylaştı: 8 yıla kadar hapis ve siyasi yasak talebi
Muharrem İnce 'ana akım' medyaya isyan etti "Saray talimatıyla muhalefete medya ambargosu devam ederse mitinglerimizi TV kanallarının önünde yaparız!"
Kemal Tanca, konkordato istedi
Toplumun her kesiminden iktidara aynı çağrı yapılıyor: Maske ücretli olsun parayı sağlıkçı alsın
Türkiye'de bu da oldu: Hemşireyi tezgâhtar yaptılar!
İktidar konut sözünün yüzde 8'ini tuttu
Turgut Altınok’a Keçiören’de emekli vatandaştan tepki! "Fakiri fukarayı niye görmüyorsunuz’ dedim, ‘Siyaset yapma’ dedi"
Ünlü gazeteci Akın Sel paylaştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmine yazılan ‘Topunuz Gelin’ sloganı tepki çekti