Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında çekilmiş fotoğraflarda bir detay dikkat çekti. Bahçeli’nin 17-25 Aralık operasyonlarından sonra 17:25’i gösterirken pilini çıkardığı saatinin hala odada durduğu görülmüştü.
MHP söz konusu ziyaretin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ali Koç ile 17-25 saatinin kadraja girdiği anlar videonun 17’inci saniyesinde başladığı 25’inci saniyesinde de kadrajın değiştiği görüldü. Söz konusu detay gündem oldu.

Kaynak: TELE1
Kamu işçisine şaka gibi teklif
Erdoğan hakkında çarpıcı iddia!
TRT vatandaşın faturası ile para basıyor!
Albayrak'ın beş yıllık faturası: Her bir vatandaşın cebinden 6 bin dolar buharlaştı!
Vatandaş salatalığa hasret kaldı: "Almıyorum, pahalı, yemesem de olur"
Sanatçı İbrahim Birincioğlu yaşamına son verdi...
İlacını ödemeyen SGK’ya dava açtı, Yargıtay tarafından onandı ama kazandığını göremedi
Beyoğlu Belediyesi'ne operasyon iddiasına Başkan Güney'den açıklama: "Hesabını veremeyeceğim hiçbir icraatım olmadı"
AKP’li belediye çıkardığı 100 işçi yerine 100 torpilli işçi aldı!
Zam fırtınası sürüyor: Süte zam geldi!
Tahıl ambarı Konya’da ‘Venezuela’ tepkisi! "Bizim çiftçimizin anası ağlıyor buralarda. Venezuela ne alaka yani?"
Türkiye ve İngiltere'den 26 maddelik eylem planı: Serbest ticaret anlaşmasının genişletilmesine yönelik müzakereler 2024'te başlıyor
FETÖ kumpası yüzünden hastane iflas etti
AB'den Türkiye ile müzakerelere başlamama kararı!