Mustafa Keser tehdit edilirken, sanatçı dostları tarafından yalnız bırakılmadı. Türk Halk Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz, “Karikatürden rahatsız oluyorlar. Fıkradan rahatsız oluyorlar. Keser’i 80 yaşında hedef göstermek kötü bir fıkra gibi” diyerek tepki gösterdi. Çok sayıda Kayserili sosyal medya kullanıcısı ise, “Kayserili olarak sizinle gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.
'ESPRİ FAKİRİ'
Usta sanatçı Mustafa Keser’in “Kayseriliyle Yahudi'nin farkı mı var” fıkrasına, AKP Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu “Bu hadsiz ve seviyesiz ifadeleri esefle kınıyorum” yanıtını verdi. Keser ise, “Alakası yokken konuyu getirip dini değerlere dayandıracak kadar akıl yoksunu, espri fakiri bir insanın benim için Meclis’te hizmet veriyor olması üzücü. Bu kafayla mı memlekete hizmet verecek?” dedi.
AÇIK TEHDİT ETTİ
Özür dilmeyeceğini belirten Mustafa Keser’in Kayseri konseri iptal edilirken, tartışmaya MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy da dahil oldu. Keser’i “soytarılıkla” suçlayarak açıkça tehdit eden Ersoy, “Bu saatten sonra sen Kayseri’de hiçbir programa biz nefes alıyorken çıkamayacaksın. Yok ben çıkarım diyorsan bende sana diyorum ki; yok burası Kayseri burada oyun bozulur” ifadelerine yer verdi.
Sözcü
54 okul hedef gösterilmiş! 67 kişi gözaltında77 izlenme
Afrin'e gitmek için başvuru şovu yapmıştı, bedelli askerlik yaptığı ortaya çıktı !109 izlenme
Ders kitapları kaldığı yerden... Köy Enstitüleri köylülerin tepkisiyle kapatılmış!110 izlenme
Pençe Harekatı bölgesinden acı haber! 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralı54 izlenme
2 günde 3.1 milyar liralık ihale aldı!45 izlenme
Domates ülkesi Türkiye'nin getirildiği hale bakın: 1 adet domates 5.23 TL oldu31 izlenme
Depremde çadır satan Kızılay'a soruşturma kapandı: Satış doğrulandı ancak suç sayılmadı14 izlenme
‘Bu seçimlerin beka ile alakası yok’247 izlenme
Ahmet Şık: "Depremde askerin sahaya inmesine Soylu itiraz etti"
Twitter bu kez 'pelikancıları' hedef aldı: Hesaplar kapatıldı!
Başörtülü bir vatandaş kitabın ortasından konuştu 'Bu ekonomide AKP'yi destekleyen varsa ondan fonlanıyordur'
2018 Türkiye’sinin fotoğrafı '3 bin 250 kişilik işe 9 bin 700 kişi başvurdu!'