Öğrencisinin boğazını sıkan öğretmen açığa alındı!

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
25 izlenme 10 Kasım 2022
Reklamlar

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde öğretmen Oğuzhan S.'nin bir öğrencinin boğazını sıkıp, bağırdığı anlar kameraya yansıdı. Tepki çeken görüntüler sonrası Oğuzhan S. açığa alındı.

Olay, Şahinbey ilçesindeki Şehit Sinan Akdemir İlkokulu'nda meydana geldi. Sınıf öğretmeni Oğuzhan S., derste bir öğrencinin boğazını sıkıp, bağırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca tepki çekti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü idari soruşturma başlattı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "İlimiz Şahinbey ilçesinde bazı yayın organları ve sosyal medya hesapları üzerinde yayınlanan sınıf içerisindeki şiddet içerikli görüntülere sebep olan öğretmen ile ilgili ivedi bir şekilde incelemeler başlatılmış, şahıs hakkın soruşturma açılarak bugün itibarıyla açığa alınmıştır" denildi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rektör yasak koymuştu! ODTÜ’de İmamoğlu pankartı Gayrimenkuller satıldı! SGK krizin eşiğinde! Ucuz gıdaya erişim için kurulmuştu: Tarım Kredi Kooperatifler marketleri cep yakıyor “Çok tehdit alıyorum” diyen Sinan Ateş’in ablası Erdoğan’a seslendi: “Devreye girmesi lazım”