Kurtlar Vadisi, Adanalı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi yapımların başrolünü üstlenen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında sabah saatlerinde Jandarma eşliğinde İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Altı kişilik gözaltı listesinde Kaynarca'nın yanı sıra şarkıcı ve oyuncu Emel Müftüoğlu da yer aldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen 2025/280882 CBS sayılı soruşturma dosyası kapsamında,
Oktay KAYNARCA
Emel MÜFTÜOĞLU
Neda ŞAHİN
Ali SERT
Rabia KARATAŞ
Selen ÇETİNKAYA
*Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Uyuşturucu Kullanılmasını Kolaylaştırmak, Bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek , kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçlarından *bir ve/veya birkaçını işlediği değerlendirilen şüpheliler gözaltına alınmıştır.
Soruşturma titizlikle devam etmektedir.”
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİP, ADLİ TIP KURUMU'NA SEVK EDİLDİLER
Şüpheliler hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adli Tıp Kurumu'na (ATK) götürüldü.
Zanlıların ATK'deki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edileceği öğrenildi.
Savcılık, Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol talebinde bulunarak Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti.

OKTAY KAYNARCA'DAN İLK AÇIKLAMA
Gözaltına alınan Kaynarca, soruşturma kapsamında ifadesine başvurulacağını belirterek "Alnım açık, başım dik" dedi. Adli Tıp Kurumu sonuçlarının tamamlanmasının ardından kamuoyuna açıklama yapacağını belirten Kaynarca, "Yıllarca uyuşturucu ile mücadele ettim. Her türlü yasal operasyonu destekliyorum" ifadelerini kullandı.
Sözcü
Domates, soğan asgari ücreti ezdi!86 izlenme
Kayseri'nin ardından Gaziantep'ten de benzer görüntüler geldi! AK Parti İl başkanlarından biri daha polise saldırdı31 izlenme
AKP 2018'de 6 bin imam, 3 bin Kuran kursu hocası alacak!154 izlenme
İBB'den metrolarda 23 nisan süslemesi: Mehmet yürüyen merdiveni durdurma31 izlenme
Cennet koydaki 19 dönüm kamu arsası Erdoğan'ın imzasıyla haraç mezat satıldı!45 izlenme
Saray'da moralleri bozacak sonuçlar: 'Muhalefet çözer' diyenler çoğunlukta!44 izlenme
AFAD duyurdu: Malatya'da deprem29 izlenme
Herkes Konuşur, AKP Yapar ! Davutoğlu 'Kadına şiddet insanlık ayıbı'334 izlenme
‘Amcam MHP ilçe başkanı’ demişti… İlçe Başkanı: Böyle bir akrabam yok!
CHP'li Gülay Yedekçi, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı İsmail Kahraman'ın elini sıkmadı !
İmamoğlu'nun başdanışmanından 'alternatif aday' açıklaması geldi! "İmamoğlu'suz bir seçim yok!"
Türkiye-İran sınırında 5.9 büyüklüğünde deprem!