Okuldan çıkan 13 yaşındaki kız çocuğu, eve gitmek üzere bindiği takside, taksicinin tacizine uğradı

35 izlenme 03 Ekim 2023
Reklamlar

Okuldan çıkan 13 yaşındaki kız çocuğu, eve gitmek üzere bindiği takside, iddiaya göre taksi şoförünün sözlü tacizine uğradı. Olayı öğrenen çocuğun babası çılgına döndü. Taksici serbest bırakıldı.



Çekmeköy'de yaşayan 13 yaşındaki İ.Ö, ek ders aldığı okuldan Ataşehir'deki evine dönmek için taksiye bindi.

Yolculuk sırasında iddiaya göre taksi şoförü H.G, küçük kıza kendi yaşamından bahsedip İ.Ö'ye yaşını sordu.

Küçük kızın 13 yaşında olduğunu söylemesi ardından H.G, kıza gözlerinin çok güzel olduğunu ve çok olgun göründüğünü söyledi. Kendisinin çok yalnız olduğunu ve konuşmaya ihtiyacı olduğunu belirten taksi şoförünün sözlerinden rahatsız olan İ.Ö, taksiden inerek evine girdi.

İ.Ö anne ve babasına durumu anlattı. Aile, Ataşehir Sevgican Polis Merkezine giderek şikayetçi oldu. Taksi şoförü H.G, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Karakolda ifadesi alınan H.G. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Jandarma komutanı rüşvet parasıyla Umre’ye gitmiş 'CHP İmralı'ya gitmeliydi' diyerek CHP'yi hedef alan Kılıçdaroğlu, genel başkanken bakın ne söylemiş! Kırmızı bültenle aranan 2 organize suç örgütü üyesi Türkiye'ye getirildi Ormanlık alanla ilgili şikayette bulunanlardan sonra ormana giden yetkililer, dünyanın en büyük timsahını görünce küçük dillerini tuttu.