Önce Bebek sonra Manavgat şimdi de Esenyurt'ya bir kadın çırılçıplak yürüdü!

3173 izlenme 01 Haziran 2022
Reklamlar

İstanbul Esenyurt'ta bulunan E-5'te bir kadın çevredekilere ve araçlara aldırış etmeden çırılçıplak yürüdü.

İstanbul Bebek sahilinde iki kişinin açık alanda cinsel ilişkiye girmesine ve bir kişinin ise çıplak şekilde bankta uzanmasına dair görüntülerin ardından, Galata Kulesi'nin önünde de bir şahıs tekbir getirip kendini yaktı.

Bunların yaşanmasının ardından bir görüntü de Antalya Manavgat'tan gelmişti. Manavgat'ta da bir kadın ve çocuk, sokakta çıplak şekilde yürürken görüntülenmişti.

BU SEFER E-5

Esenyurt-Avcılar arasında E'5'in ortasında, bir kadın çıplak olarak yolda yürüdü. Çevredeki vatandaşlar o anları videoya alarak sosyal medya üzerinden paylaştı. Kadın ne çevredekilere ne de araçlara aldırış etmedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emekli ve asgari ücretli yoksullukla boğuşurken servet sahipleri artıyor En yüksek maaş alan bürokrat belli oldu! Erdoğan'ı solladı Kartalkaya'da soruşturulmadı Eski AKP'li isimden itiraf! AKP, vatandaşın oyunu işte bu yöntemle alıyor! Kara delikler para yutuyor!