Özel okullarda bile besmeleli eğitim !

281 izlenme 25 Eylül 2017
Reklamlar

MEB kitaplarında skandal ifadelerin yer almasının ardından şimdi de özel okullarda din temelli eğitimler verilmeye başlandı.

Antalya’da açılan Enerji Koleji de bu eğitimlere yeni başlayan okulların başında geliyor. Okulun yeni eğitim öğretim yılı açılışında öğrencilerle kurduğu diyaloglarda dikkat çekiyor. Öğretmenlerin ilk ders olarak Arapça öğrettiği okulda tahta önünde gerçekleştirilen bir mizansenle diğer öğrencilere de sene boyunca görecekleri eğitim gösteriliyor.

Öğrencilerin arasından seçilen bir çocuğa da öğretmenleri besmele çektirerek, "Kovulmuş şeytanın şerrinden Allahıma sığınırım" dedirtildiği duyuluyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kriz 'Erdoğan aşığı 'Sancak'ı da vurdu! TRT’ye tasarruf işlemedi! 200 araçlık yeni filo! Devlet Bahçeli Caddesi'nin ismi, Sinan Ateş Caddesi olarak değiştirildi YSK, CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Aydar'ın mazbatasını iptal etti!