Meclis Başkanlığına, aralarında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile CHP Grup başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Murat Emir'in de bulunduğu 12 milletvekili hakkında 18 dokunulmazlık dosyası sunuldu.
Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona havale edildi.

Dosyaları Karma Komisyon'a sevk edilen milletvekilleri şöyle: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, CHP Grup başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Murat Emir, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, CHP İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, TİP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, CHP Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat. Özgür Özel'e ait 7 ayrı dokunulmazlık dosyası bulunuyor.
İstanbul'da skandal görüntüler ! Taksiciler Arapları alıyorlar, Türk yolcuları taksiye almıyorlar !154 izlenme
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez açıkladı: Obama bizi aldattı235 izlenme
Davada siyasi ayak: Yine AKP’lilerin isimleri çıktı!398 izlenme
YÖK'ten 'çarpıklık itirafı gibi' yalanlama: "0.5 fizik neti var, 64 bölüme daha yerleşebilirdi"17 izlenme
Yurt dışı oyları analizi: Kılıçdaroğlu’nun yüksek oy aldığı ülkelerde artış57 izlenme
Sayıştay sayıyor sayıyor bitiremiyor! Bir skandalı daha ortaya çıktı35 izlenme
Çanakkale'deki deprem sonrası bazı evlerin duvarları çatladı29 izlenme
10 Kasım'da bir poster skandalı daha: AKP binasında Erdoğan'a yer var, Atatürk'e yok!21 izlenme