Özgür Özel, Silivri'deki Ekrem İmamoğlu'na 'Yiğidim Aslanım' şarkısını ithaf etti, yüz binler Beyazıt Meydanı'nda ışıklarıyla aydınlattı!

25 izlenme 07 Mayıs 2025
Reklamlar

CHP, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlattığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerine devam ediyor. Bu mitinglerde yeni adres, tüm Türkiye'ye yayılan İmamoğlu protestoların çıkış kaynağı olan Beyazıt oldu.


Özgür Özel, okuduğu şiirinin ardından Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na selam gönderdi.

"Bu meydan 40 bin kişilik bir meydan" diyen Özel, "Otoparka dönmüştü. Gençlerin talebiyle Ekrem başkan tarafından bugün gördüğünüz bu mehteşem ortamı İstanbul Üniversitesi geri kazandı. Bugün buradan bu büyük coşkuyu gölgelemek isteyen birileri, bu meydanı aydınlatmamıza izin vermemek için herşeyi yaptı. Şimdi Ekrem başkanının sizlerle Saraçhane'de her söylediğinizde o küçücük hücresinden biraz da gözleri nemlenerek izlediği o büyük koroyu bir kez daha Ekrem başkan için göreve davet ediyorum" diyerek herkesi telefon ışıklarını açmaya davet etti.

Özel, meydanda 160 bin kişinin olduğunu açıkladı.

Özel'in çağrısının ardından yakın tarihte hayatını kaybeden Volkan Konak'ın seslendirdiği "Yiğidim, aslanım" parçasıyla bu muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hülya Koçyiğit’in damadının şirketi için ikinci iflas kararı İşte CHP'nin Mersin'deki 'Milletin Sesi' mitingindeki kalabalığı en net gösteren video! AKP'nin taşınmaz satışı 5 milyar doları geçti Erdoğan bu sefer oyuncu Deniz Çakır'ı hedef gösterdi!