'Patriot için resmi pazarlıklar yapıldı' diyen CHP'li Özcan belgesini ortaya çıkardı!

71 izlenme 25 Aralık 2020
Reklamlar
CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan "Erdoğan ve Trump yönetimleri arasında Patriot için resmi pazarlıklar yapıldı. Bunun ispatı da mevcut" dedi.

Konuyla ilgili Halk TV'de Can Coşkun'un Haber Masası yayınına katılan Yurter Özcan, "Ben siyasette Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öğrencisi olduğum için, biz tüm iddialarımızı belge ile destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Özcan, şunları kaydetti:

"Şu an ekrana getirdiğimiz belge 18 Aralık 2018 günü, Pentagon tarafından verilen belge. Bu belgenin amacı şu, Pentagon'un Türkiye Savunma Bakanlığı'yla yaptığı müzakereler sonrası ABD'nin Amerika'dan Türkiye'ye patriot füzelerini ve radar sistemlerini satması sonucunda çıkan bir kararı gösteriyor." 

Yurter Özcan'ın yayında gösterdiği belge:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da bozuk tavuk etlerini çamaşır suyunda bekletip servis eden Suriyeli işletmecinin Türkçe bilmediği ortaya çıktı! 'Kadınlar ezanı ıslıkladı' iftirası atanlar buna ne diyecek ! Minareden AKP şarkısı çalınıyor ! Verdiği sözü tutmadı: İşsizlere mülakat duvarı Sigarada zam yağmuru dinmek bilmiyor: Bir gruba daha zam yapıldı