CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP'nin astığı "128 Milyar Dolar nerede?" yazılı afişlerin sökülmesine "128 milyarla birlikte hukuk da buharlaşıyor" tepkisini gösterdi.

Yarkadaş, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile de görüşerek yaşananları sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:
CHP'nin "128 milyar dolar nerede?" yazılı afişleri Kastamonu'da da tartışma yarattı. Cumhuriyet Svc. Uğur Çaykara, polisin "Ne yapalım?" sorusuna "SUÇ UNSURU YOKTUR. İŞLEM YAPMAYIN" dedi. Polis durumu İl Başkanımız Hikmet Erbilgin'in de olduğu afiş bölgesinde tutanağa işledi.
Ancak polis buna rağmen, "Mülki amirin talimatı var" diyerek afişleri söktü. İl Başkanımız Hikmet Erbilgin ile az önce konuştum. Milletvekilimiz Hasan Baltacı ve Merkez İlçe Başkanı Dilek Karabacak ile süreci takip ettiklerini ve bu hukuksuzluğa itiraz edeceklerini belirtti.
Ülkenin getirildiği hale bakın! Daha bir hafta önce AKP'li Kürşat Ayvatoğlu skandalı ile gündeme gelen Kastamonu'da, Ayvatoğlugillerin cebine giden 128 milyarın sorulması,savcının kararına rağmen yasaklanıyor. 128 milyarla birlikte hukuk da buharlaşıyor. Buna izin vermeyeceğiz!

TÜGVA ilçe temsilcisi, sahte Kılıçdaroğlu broşürü dağıtırken CHP'liler tarafından enselendi!
Akit yazarından skandal sözler: Hadise üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı!
İsrailli Hahamlardan skandal fetva: ‘Hastaneyi bombalayabilirsiniz’
Alevi örgütlerinden 'Kılıçdaroğlu'na destek' çağrısı: "Hızır aşkına ayağa kalkın"
Ampul kafalı Nihat Doğan'a en güzel cevap Cüneyt Arkın'dan 'Kuva-i Milliyeciyim, Atatürk'ün askeriyim !'
Süleyman Soylu'ya ilişkin paylaşım yaptı: Başına gelmeyen kalmadı!
Millete, 'alışacaksınız' diyen AKP'li Mücahit Birinci 5 bin TL'lik atkıyı kabul etti!
Mehmet Şimşek: "Türkiye'de ciddi bir enflasyon ve hayat pahalılığı sorunu var"
Manisa Gülşah Durbay'ı son yolculuğuna uğurladı