Rus ordusunun Ukrayna'daki sivilleri hedef aldığı korkunç saldırı kayıtlara geçti. Konstantinovka'ya yapılan saldırı Telegram gruplarında hızla yayıldı ve ilk gelen bilgilere göre 16 kişinin öldüğü aktarıldı Zelenskiy'nin danışmanı Mihaylo Podolyak saldırıyı doğrularken olayla ilgili bilgi vermedi. Ukrayna basını ise gelişmeyi füze saldırı olarak nitelendirdi.
TREN İSTASYONUNDA 50 ÖLÜ
Kostiantynivka, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk bölgesinde cephe hattına yakın bir konumda yer alıyor ve Donetsk'in doğusu Rus işgalcilerin kontrolünde. Kostiantynivka'nın hemen kuzeyinde yer alan Kramatorsk şehrindeki tren istasyonu, geçen yıl Nisan ayında yine Rus işgalciler tarafından vurulmuştu. Savaştan kaçan sivillerin tahliye edildiği istasyon kan gölüne dönerken, en az 50 kişi hayatını kaybetmişti.
Odatv.com
Erdoğan, faize teslim oldu
Erdoğan'ı kim yanılttı? Gürcistan'daki eylem Saraçhane eylemi diye paylaşıldı
İstiklal Caddesi'nde 1 gecede 120 kaçak yakalandı!
Doların saltanatı yıkılıyor: faturası vatandaşa, parası baronlara gitti!
AKP'li belediye Kılıçdaroğlu'nun toplantı yaptığı restoranı mühürledi!
Dönemin TMSF yetkilisinden bomba iddia ve ifşalar! AKP iktidarının 7 kayyuma ödediği maaş dudak uçuklattı!
Tahıl koridorunda 'son şansın' verildiği kritik duruşma: 'Batı su yollarını kapatarak hegemonya peşinde'
İran'dan ABD'ye uyarı: "Bir boğaz daha kapanır"
Çocuğunu acile götüren babaya şok! Resmi kayıtlara göre başka bir hastanede '17 gündür yatıyor' göründüğü ortaya çıktı
İBB'den 80 bin eve kira desteği: Şartlar belli oldu
Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü özelleştirildi, depremzede öğrenciler sokağa atılmak üzere! "Aileniz ölmediği için ödeyeceksiniz"
Yat limanını Koç’un elinden kapan Diyarbakırlı iş insanı, Didim’de turistik arazi Ankara’da hazine arazisi aldı
Bakan yardımcısının üç maaş aldığı ortaya çıktı!
Berat Albayrak'ın istifası TÜGVA'nın Whatsapp grubunu böyle sallamış! İşte o gün konuşulanlar!