Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Karadeniz'deki liman kenti Odessa'da bir askeri havaalanında ABD'den gönderilen silahların depolandığı hangarı vurduğunu açıkladı. Bakanlıktan bugün yapılan açıklamada, kente yakın askeri havaalanının füzelerle tahrip edildiği de belirtildi.
Ukrayna Savunma Bakanlığı ise Rusya'nın Odessa'da peş peşe karayolu ve demiryolu köprülerini hedef alan saldırılar düzenlediğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ülkenin kuzeydoğusunda Harkov'dan güneydoğusu Zaporijya'ya olan hattın Rusya'nın hava ve topçu saldırılarıyla hedef alınmaya devam ettiği kaydedildi.
Rusya ordusunun Herson bölgesinde kontrol kurmaya çalıştığı belirtilen açıklamada, "Mikolayiv-Herson hattında yoğun saldırılar yapılıyor" denildi.
İHA
AKP’li belediyeye haciz şoku!
Aziz Çelik AKP'deki asgari ücret paniğini açıkladı! "Düşündüğüm ücret..."
Milyonlarca emekliye kötü haber! 'Emekli Yılı' bitince zam geldi, indirim kaldırıldı
Kulis: Mehmet Şimşek çok önceden haberdardı, ortaya çıkınca hamlesini yaptı
Yol çöktü, otobüs çukura düştü!
Mansur Yavaş: "Ne sınırlarımızın ne üniter yapımızın değişmesine asla izin verilemez! AİHM'e göre terörist başının muhatap alınması hukuk sistemine aykırı"
Kolunda pansuman elinde kelepçe ile cezaevine gönderilen Murat Çalık için tahliye talebi reddedildi, yurttaşlar Murat Çalık için belediyeye akın etti!
Erdoğan açıkladı: Elektrik faturalarında yeni düzenleme
Türkiye Barolar Birliği: Yargıtay’ın kararı anayasal düzene karşı başkaldırıdır
Okul çantası tamirinde bile pazarlık yapılıyor
'İşlerini krediyle döndürmeye çalışan şirketler iflasa sürükleniyor'
Mansur Yavaş'tan Sinan Aygün hakkında suç duyurusu!
Tüccarın verdiği kilo fiyatı çiftçiyi deli etti, ağaçları kökünden söktü: "Sana satacağıma odun yapar yakarım"
Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün mesajları ortaya çıktı