Anasayfa1
10 Aralık 2021 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Sabah gazetesi, MTV'ye gelen dev zammı 'indirim' diye verdi!


2022 yılında MTV'ye yüzde 25 zam geldi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Ancak Berat Albayrak'ın kontrolündeki Sabah gazetesi, vatandaşın cebini yakan yüzde 25'lik zammı "İndirim" olarak servis etti.


Berat Albayrak'ın kontrolündeki Sabah gazetesi, vatandaşların tepkisine neden olan bir manşetle çıktı. Sabah, 2022 yılı için MTV'ye gelen yüzde 25'lik zammı, indirim haberi olarak verdi.

Sabah gazetesi, "MTV'de büyük indirim hangi araç için kaç lira vergi ödenecek" başlığını attı.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, gazeteye tepki gösterdi. Topal, "Büyük İNDİRİM değil, Büyük UTANMAZLIK. MTV’ye gelen % 25 zammı, büyük indirim diye haber yapmak utanmazlıktır. Yazıklar olsun… AYIP!" ifadelerini kullandı.



https://www.aykiri.com.tr/sabahgazetesimtvyegelendevzammiindirimdiyeservisetti/17263/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SGK uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Emeklilere kötü haber geldi. Emekliye seyyanen zamla ilgili flaş bilgiyi paylaştı Ahmet Özer hakkındaki iddianame 128 gün sonra kabul edildi Patronların dolar isyanı: Kur taleplerini açıkladılar İsmail Kahraman geçmişini gizliyor