Şanlıurfa’da eğitim toplantısında YSK görevlisinden öğretmenlere hakaret: İnceleme başlatıldı

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
24 izlenme 18 Mart 2024
Reklamlar

Şanlıurfa’da eğitim toplantısında bir seçim kurulu görevlisi, yerel seçimlerde görevlendirilen öğretmenlere yönelik hakaretvari sözler kullandı. YSK inceleme başlattı.



Şanlıurfa’da 31 Mart yerel seçimleri için Siverek’te görev yapacak öğretmenlere yönelik ilçe seçim kurulu yöneticileri tarafından bir okulda eğitim toplantısı yapıldı.

Seçimde uyulması gereken kuralların anlatıldığı toplantıda ismi açıklanmayan seçim kurulu görevlisi, 20 dakikalık video sonrası öğretmenlere “Anladınız mı? Seçim günü arayıp aptal aptal sorular sormayın” dedi. Bazı öğretmenler görevliye tepki gösterdi.

Yaşananlar salondaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından memur üyelerin eğitimi için yapılan toplantıda, görevli öğretmenlere hakaret edildiği iddiasıyla inceleme başlatıldı. (DHA)

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Turhan Çömez Cargill'e çekilen peşkeşi anlattı! "ABD Başkanı George Bush'un ricasıyla Türkiye'deki şeker fabrikalarının ABD'ye peşkeş çekildi" Sırpların silahını MKE'ninmiş gibi sattığı ortaya çıkmıştı, Ensarcı başkanın özgeçmişi de sahteymiş! İşte Erdoğan’ın ‘Yazdık’ dediği ekonomi kitabının yeni sayfaları Milyonlarca kişi için erken emeklilik yolu açılıyor: O tarihten önce sigorta girişiniz varsa dikkat!