Sedat Peker'den Binali Yıldırım ve Erkam Yıldırım'ı köşeye sıkıştıracak paylaşım!

Sedat Peker'den Binali Yıldırım ve Erkam Yıldırım'ı köşeye sıkıştıracak paylaşım!
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
64489 izlenme 31 Mayıs 2021
Reklamlar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski başbakan AKP'li Binali Yıldırım'ı hedef aldı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla "uluslararası uyuşturucu trafiği"nde Erkam Yıldırım'ı işaret eden Sedat Peker, Binali Yıldırım tarafından yalanlanmış ve Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya maske ve test kiti götürdüğü açıklanmıştı.

Sedat Peker'in bugün konuyla ilgili yaptığı paylaşım şöyle oldu:

"Eski başbakanlarımızdan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım ile ilgili açıklaması maalesef ki doğru çıkmadı. Gümrük kayıtlarında oraya giden kit ve maske yok. Venezuela’lı bir gazeteciden dinleyin."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li belediyeden 10 Kasım ayıbına açıklama İzmir'deki yangın felaketinde acı tablo havadan görüntülendi WhatsApp'tan uyuşturucu ticareti yapan psikiyatristten itiraflar: "Çok para kazanınca daha fazla reçete yazdım" AKP'nin ektiği kin ve nefret tohumları sonuç vermeye başladı !