Sırrı Sakık ve Önder Aksakal Meclis bahçesinde birbirine girdi!

35 izlenme 24 Nisan 2024
Reklamlar

DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önde Aksakal Meclis bahçesinde birbirine girdi.



TBMM’deki 23 Nisan özel oturumunda DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DEM Partili belediyelerle ilgili başlatılan soruşturmalardan bahsetti. DEM Pati Milletvekili Sırrı Sakık da Aksakal’ın sözlerine karşılık verince ikili arasında kavga çıktı.

Sakık, Meclis bahçesinde Aksakal’a “Sen bir partiye iftira atıyorsun. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine” dedi.

Aksakal, “Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil. Size pabuç mu bırakacağım ben” yanıtını verdi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nebati’nin enflasyon çıkışına vatandaş sert tepki gösterdi: "Kocaman adam yalan söylüyor, ayıp değil mi?" Akbelen’i katletti zeytinlere dadandı Esad'ın ardından Suriye'de nasıl bir yönetim olacak? Yeni yapılanmaların iç yüzü ne? Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu anlattı AKP'li belediye ve milletvekili, Erzurum'da kapanan yollarının açılmasını isteyen vatandaşlara bu skandal soruyu soruyor! 'Hangi partiye oy verdiniz?'