Olay geçtiğimiz yıl Isparta’da yaşandı. 14 yaşındaki Y.Y.Ö. kendisinden 7 yaş büyük olan A.D. İle arkadaş oldu ve ikili arasında cinsel birliktelik yaşandı.
İddiaya göre; Y.Y.Ö. bu ilişkiden hamile kaldı ama bunu hamile olduğunu fark etmedi. Y.Y.Ö’nün karnının büyümesini de kimse fark etmedi. Kabız şikayeti ile Şubat Ayı'nda Isparta Şehir Hastanesi’ne başvuran Y.Y.Ö'nün yapılan ultrason muayenesinde hamile olduğu ve doğum yapmak üzere olduğu belirlenince hemen doğuma alındı. Doğumu yaptıran doktor, çocuk yaştaki kızın evlilik dışı doğum yaptığını savcılığa ihbarda bulundu.
Y.Y.Ö'nün dünyaya getirdiği erkek bebeği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edilirken, savcılık talimatı ile A.D. gözaltına alınarak tutuklandı. A.D. hakkında 'çocuğa karşı cinsel istismar', 'tehdit' ve 'şantaj' suçlamaları ile dava açıldı.
Bomba32 isimli internet sitesinde yer alan bilgilere göre; Soruşturma ve yargılama safhasında Y.Y.Ö. sanıkla gönül rızası ile birlikte olduğunu itiraf etti. Duruşmada dinlenen tanıklar da Y.Y.Ö.'nün kendisini 17 yaşında olduğunu söylediği yönünde ifade verdi. A.D. de kendisini “13 yaşında olduğunu bilsem böyle bir hata yapmazdım” diye savundu. Sanığın avukatı da mağdurun müvekkilini yanlış bilgilendirdiğini bu nedenle yaşı olduğundan büyük gösteren kadınla birliktelik yaşamasının çocuğa karşı cinsel istismar suçu olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek beraatını talep etti.
Mahkeme heyeti son duruşmaya katılmayan Y.Y.Ö’nün fiziki yapısının 17 yaşındaki birini andırdığı kanaati oluştuğunu belirterek bu suçtan dolayı 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Tehdit ve şantaj suçlamalarında yeterli delil bulunmadığı ve suç unsurunun oluşmadığını belirterek beraatına karar verdi.
Sözcü
İktidardan bir kayyum daha! Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşan muhtarın yerine kayyum atandı!45 izlenme
PKK’ya para akıtan çetebaşı Binbaşı9 izlenme
Erdoğan 5 gün içinde yine kendisini yalanladı! Önce 'Sosyal medyada abartıldığı gibi düzensiz göç akını yok' Sonra 'Giderek yoğunlaşan bir Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız'53 izlenme
İstanbul'da kar etkisini artıracak! Cuma günü okullar tatil olacak mı? Vali açıkladı52 izlenme
Patatesi sattık ithale düştük!143 izlenme
CHP Kurultayı’nda gözler oraya çevrildi: Bir TIR dolusu imza! Gören bir daha baktı7 izlenme
Dolar ve Euro'nun fırlamasının ardından bütün hayalleri çalınan vatandaşlar böyle tepki gösterdi!54 izlenme
Motorine zam geliyor4 izlenme
Son ankette Erdoğan'a büyük şok: Görev onayı çıkmadı!
Çocuğunu acile götüren babaya şok! Resmi kayıtlara göre başka bir hastanede '17 gündür yatıyor' göründüğü ortaya çıktı
Oyuncu Turgay Yıldız 'kişi başı 15 Kg kırmızı et tüketimi' gerçeğini açıklıyor !
Türkmedya ve Turkuaz Holding'e AKP'li İBB döneminde milyonlar akmış!