Sosyal medyanın konuştuğu Pakistanlı sapık, Türk kadınlarını böyle taciz etti!

76 izlenme 12 Nisan 2022
Reklamlar
Kaçak girişler ve sığınmacı sorunu tartışılmaya devam ederken, Pakistanlı sapığın Türk kızlarının videosunu gizlice çekip sosyal medyada yayınlandığı yeni görüntü ortaya çıktı. 

Instagram'da “umairaltaf8” kullanıcı adlı Pakistanlı sapık, sokakta yürüyen 2 Türk kızı arkalarından gizlice videoya aldı. İstanbul'da yaşadığı görülen Pakistanlı sapık, o anları sosyal medya hesabından yayınladı. Sapığın daha sonra ön kamerayı açarak kendisini çektiği ve gülümsediği görülüyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk yerine kendi fotoğraflarını koydular! Kuran kursunda pide dayağı! 20 çocuğu sopalarla dövüp morluklar içinde bıraktılar Mehmet Akif’in ailesi görevi bıraktı Türkiye’nin en kritik konumdaki arazisi İsraillilere mi satılıyor? Sadece 2 yılda 89 dönüm toprak satıldığı ortaya çıkmıştı