Artvin-Borçka’da çekilen görüntülerde Afganistanlı olduğu öğrenilen bir grup sözde hoca, Türk halkına şeriat propagandası yaptı.
Görüntüleri “Tehlikenin farkında mısınız?” notuyla paylaşan Zafer Partisi (ZP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, “Afganistan’dan gelmiş, Artvin/Borçka’da şeriat propagandası yapmaya çalışıyor…” ifadesini kullandı.
Görüntülerde vatandaşların, “Böyle bir şey olur mu ya?”, “Adam Afganistan’dan gelecek bana dini hatırlatacak.”, “Böyle bir saçmalık yok.”, “Bir daha buraya gelirseniz bu kez konuşmayız. Haberiniz olsun. Konuştuk bitti.”, “Bir daha sizi burada görmeyeyim.”, “Burada şeriat propagandası yaptırmayız.”, “Gidin bir daha gelmeyin.” dedikleri duyuluyor.
Gerçek Gündem
İddianame çıkınca CHP karışacak demişlerdi! AKP'liler 'gerizekâlı' tartışması ile birbirlerine düştü
Esnaf ve vatandaş bankalara çalışıyor!
Nasuh Mahruki'nin tutuklanma gerekçesi belli oldu
Özel'den Akın Gürlek'e 'gelir' sorusu, yanıt için süre verdi: "Başsavcılık maaşının yanında başka bir gelir elde ettiniz mi resmi yoldan?"
Ve seçimin ilk şüpheli olayı gerçekleşti!
Depremde yıkılan İsias Otel'in mimarından ve mühendisinden skandal savunma!
Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili olarak şu soru soruldu: Çalışmayı düşünüyor musunuz?
AKP'de iç çekişme arttı! Erdoğan'dan Abdullah Gül'e çok sert tepki!
Faizler kredide beklerken mevduatta düştü
Seçimin 13 oy farkla bittiği ilçede AKP ve MHP’liler arasındaki arbedede silahlar çekildi
İstanbul'da boğaz köprüleri için pes dedirten iddia!
Bu nasıl iş? Suçüstü yakalanan baz istasyonu hırsızları serbest kaldı!
Pazarda 80 TL'ye satılıyor, çiftçiden 5 TL'ye almak istediler
İstanbul Fatih'te 'Ekrem İmamoğlu mu? Murat Kurum mu?' sorusunu sormak istedi ancak mikrofonu kime uzatsa yabancı çıktı!