AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum'un Bahçelievler'de pazar ziyaretinde bulundu. Kurum'a AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır da eşlik etti. Pazar ziyareti sırasında ise ilginç bir protesto gerçekleştirildi. Sosyal medyada yayılan bir görüntüde bir kişi, Bahadır'a tepki göstererek "İşte getirdim. Dansöz kıyafetini giydir bana" diye bağırıyor. Korumalar protestocuyu güçlükle bölgeden uzaklaştırıyor.
İlk olarak 'Bahçelievler Sondakika' isimli bir sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde bu anlardan önce, protestocuyla Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır arasında geçtiği iddia edilen bir telefon görüşmesine ait ses kaydı yer alıyor. Kayıtta bu kişi "Beni ölümle tehdit ettin" diyor. Ardından Bahadır olduğu iddia edilen kişi ise "Biraz dinle dansöz kılıklı. Seni dansöz diye oynatırım bak Bahçelievler'de. Adliyeye vereceğim seni" ifadelerini kullanıyor.
AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’dan iddialara ve protestoya ilişkin bir açıklama gelmedi.
Odatv.com
Çiftçilerin bankalara olan kredi borcu 1 yılda yüzde 75 arttı
AKP'li belediye başkanından skandal hareket! Kadın mimarlarla fotoğraf çektirmedi ve ödüllerini vermedi!
AB) ülkeleri, Ukrayna'ya 12 ay içinde 1 milyon top mermisi göndermeyi kabul etti.
Ayhan Bora Kaplan operasyonunda 1 tutuklama daha
CHP’de 81 il başkanı Cumhurbaşkanı adayını oyladı
Atatürk filminin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı
İBB Meclisi’nde yurt önergesi! Halkın mülkünü vakıflardan geri istediler!
AKP yöneticisi Şamil Tayyar, Bakan Nebati'nin metin yazarıyla ilgili tweetini sildi!
Avukatları açıkladı: AKP'den Öcalan'a telefonla görüşme hakkı!
Polonya'da dünyaca ünlü bir hava gösterisi için prova uçuşu yapan F-16 savaş uçağı yere çakıldı!
Moskova’daki saldırıdan teröristlerin gözü önünde gizlenerek kurtuldular! İşte hayatlarını kurtaran o detay
Emekli zam beklerken ücretsiz ulaşım hakkından da oldu: 65 yaş üzeri ücretsiz ulaşıma kısıtlama kararı
Seçim anketlerinde İmamoğlu fırtınası! İşte merakla beklenen CHP-AKP oy oranlarında son durum
İçişleri Bakanlığı, İBB Teftiş Kurulu’nun incelediği dosyaya el koydu! Milyonluk seçim sandviçleri soruşturması yarım kaldı!