İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından 8 Ekim'de, haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan soruşturma başlatılan ve kamuoyunca tanınan kişilere yönelik jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyon çerçevesinde saç ve kan örnekleri alınan isimlerin test sonuçları belli oldu. Buna göre, örnek alınan 19 isimden 8'inde uyuşturucu tespit edildi. Analizlere ait raporlar ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına gönderildi.
Kanında uyuşturucu tespit edilen isimler arasında sosyal medya fenomeni Dilan Polat da yer aldı. Dilan Polat sonuçların açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:
"Çıkan haberleri bana atıyorsunuz. Avukatımla da şu an konuşuyorum. Biz nisan ayında test vermiştik. Daha 1 ay önce test vermiştik. Raporum da temiz çıkmıştı, paylaşmıştım. Alnım ak benim, bende böyle bir şey çıksın ben kellemi keserim. Hayatım boyunca işim olmadı, şu anda tamamen algı yapıyorlar. Yansıyan bir test sonucu bile yok."
TELE1
Pandemide esnafın hali: Yüzde 92.6’sı sabit giderlerini karşılayamıyor!
Eşi eve berber çağırdı, coronadan hayatını kaybetti!
Son ankette AKP'ye büyük şok! "Tarihin en düşük..."
'En iyi ilaç: Atatürk' diyen eczacıya profesörden skandal sözler!
Üç yıl önce işaret ettiği bütün binalar yıkıldı! Kimse onu dinlemedi ne belediye başkanı ne de vali
12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan imam yine tutuklanmadı!
Gazeteci Yavuz Selim Demirağ'dan dikkat çekici iddia: "Turgut Altınok’un diploması sahte. Avukatlığı 33 günde bitirmiş"
Sefalet Yüzyılı! Yozgat’ta ramazan öncesi ‘ucuz et’ kuyruğu
Faizde gece yarısı tarifesi
Tutuklanan Osman Kavala'dan ilk açıklama! Dikkat çeken Erdoğan ayrıntısı
Hollanda'da öyle bir şey oldu ki!
İBB'den emeklilere pazar desteği! "Mübarek Ramazan ayında, 20 bin emeklimize 10.000 TL pazar desteği bizden. Sofranız bereketli olsun"
Bakanlık duyurdu: Öğrencilere ulaşım desteği bugün itibariyle başladı
TRT'den büyük rezalet! Yoksulluğu normaleştirmek için 'çöpten nasıl yemek tüketileceğini' anlattılar!