Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi, gece saatlerinde protestoya sahne oldu.
Haber 61'in aktardığına göre; işyeri sahibi oldukları belirtilen iki kişi karayolunun ortasına sadalye koyup oturma eylemi yaptı. Eylem çevre binalardan cep telefonu ile görüntülendi.
Eylemi yapan şahısların AKP'nin yapmış olduğu kongreleri kastederek “Kongreye izin var, mekanları açma yok he mi? Mekanları açmıyorsunuz he mi? Bu insanlar kirayı nasıl ödeyecek? Size pandemi yok, bize pandemi var öyle mi?” ifadelerini kullandığı duyuldu.
Daha sonra olay yerine polis ekiplerinin geldiği ve eylemcilere müdahale ettiği görüldü.
Vatandaş isyanlarına muhafazakâr görünüşlü bir vatandaş da eklendi! 'Erbakan hoca demişti bunları, dövecek diziniz kalmayacak'
Muharrem İnce’den İzmir sürprizi
Ayakkabıcılar Odası Başkanı açıkladı: "Ayakkabıcıların yüzde 20’si Suriyeli. Birçok vergi muafiyetinden faydalanıyorlar"
Deprem Sonrası Bina Sahiplerinden Denetim Talepleri Yüzde 90 Arttı
İBB operasyonunda 2 etkin pişmanlık tahliyesi daha
Kayseri Havalimanındaki şoförü Malatya Havalimanı'na Müdür Yardımcısı yapıp iki gün eski iş yerine şef olarak atadılar!
MHP’li Aliağa Belediyesi’nde 8 işçi daha işten çıkartıldı!
Ankaralıların Mansur Yavaş'ı neden sevdiği ortaya çıktı: 180 bin aileye doğal gaz ödemesi desteği yapıldı
Şehir hastanelerine 42.5 milyar lira gitti
Cumhuriyet tarihinin pek bilinmeyen kahramanlık hikayesi: Karboğazı Zaferi