TÜGVALI yönetici Gazze’ye bomba yağarken mekân kapatıp dansöz oynattı

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
19 izlenme 28 Mayıs 2024
Reklamlar

AKP'li ve TÜGVA'lı yöneticiler Elazığspor'un 2.lige yükselmesini İstanbul'da mekan kapatıp, dansöz oynatarak kutladı. Gazze ve Refah'ta İsrail'in ağır saldırıları sürerken bu görüntülerin ortaya çıkması büyük tepkilere neden oldu.



Elazığspor Orduspor’u yenerek 2. Lig’e yükseldi. Elazığspor Asbaşkanı, AKP’li Elazığ Belediye Başkanı’nın kardeşi Mustafa Şerifoğulları, şampiyonluk kutlamaları için İstanbul’da “Şahane Cabaret” isimli mekanı kapattı.

Aynı zamanda TÜGVA’nın önde gelen isimlerinden olan, yakın zamana kadar TÜGVA Elazığ İl Başkanı olan Şerifoğulları’nın organize ettiği gecede alkollü içkiler tüketildi, dansöz sahne aldı.

Bu kutlama gecesi, Elazığ’da tepki ile karşılandı. Zira Elazığspor maddi sıkıntıları nedeniyle kentte yardım kampanyası başlatmış, Elazığlı küçük çocuklar bile kulübe harçlıklarını bağışlamıştı. Elazığ’da muhafazakar kesim ise "maçtan önce dua istediler, maç bitince dansöze para taktılar" diyerek geceye tepki gösterdi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Normalleşme insanları isyan ettirdi! "2 ay boşuna mı evde kaldık?" Savaş yok, ambargo yok ama ekonomiyi batıran AKP ihtidarı Türkiye'ye kuyrukları yaşatıyor! Akaryakıt zammı öncesi uzun mazot kuyrukları oluştu! Deprem felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 36 bin 187'ye yükseldi Son anket: AKP ve MHP'nin oyları son 6 ayda eridi!