Türkiye’de özellikle yabancılara arazi satışı ve özelleştirme konuları yıllardan beri tartışılıyor. Konuyla ilgili ciddi tartışmalar da sıkça yaşanıyor.
Sosyal medyada genç bir erkek de bu durumun mizahını yaparken izleyen herkesi güldürdü. Şarkılar üzerinden gönderme yapan genç, yabancılara toprak satışından özelleştirmeye kadar bir çok şeyin mizahını yaptı. Akıllara ‘izahı olmayan şeyin mizahı olur’ sözü geldi.
Genç, skecinde başta ‘Ordu’nun Dereleri’ türküsünü söylerken yine kendi canlandırdığı başka bir karakter söze giriyor ve ‘‘biz Bakanlık olarak Ordu’nun derelerini Katar’a sattığımız için bu şarkının telif hakları Katar’da, o yüzden başka şarkıya geçmelisiniz’’ diyor. Bunun üzerine ‘Gesi Bağları’ türküsüne geçen genç yine aynı karakterle karşılaşıyor. Bu sefer de ‘‘orası artık özel mülk, Birleşik Arap Emirlikleri’ne ait’’ cevabı alıyor. Uzun İnce Bir Yoldayım’ı söylemeye başlayan genç, ‘‘o yollar hep özelleştirildi’’ yanıtını alıyor.
Türkiye’nin AKP’li yıllarının adeta özetinin mizahını yapan genç izleyen herkesi adeta güldürürken düşündürüyor.
Gencin videosu sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar tarafından da defalarca paylaşıldı.
Yeniçağ
Yan masadan gelen şampanya ikramını kabul etmeyen genç kadınlar hesabı isteyince kapı önünde mekân sahibi tarafından darp edildiler
AKP'nin İstanbul'daki kalesi Bağcılar'da bedava dağıtılan ekmekten almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu!
Güne yükselişle başlayan altının gramı 1. 970 lira seviyesinde işlem görüyor
AKP'li belediyelerde ihaleler o damada!
Can Holding sahiplerinin 2016'da sigara kaçakçılığından gözaltına alındığı ortaya çıktı!
Merkez Bankası yılın dördüncü faiz kararını açıkladı
Sırıtan bir yandaş soytarı daha ! TRT'de şehitler hakkında skandal sözler !
Türbe suyunun Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kesildiğini iddia etmişti: Gerçek ortaya çıktı
Ünlü anketçi AKP’nin oy kaybının nedenini açıkladı
Kılıçdaroğlu 30 Haziran'da ne yapacak? Yılmaz Özdil'den çarpıcı yorum
CHP'li İlgezdi'den Fuat Oktay'a soru önergesi "169 kişi istihdam fazlasıysa neden 1700 kişi alındı?"
AYM ve Yargıtay kararları ortada: Can Atalay hala tahliye edilmedi!
Ünlü anketçiden 24 Haziran seçimi hakkında olay iddia: 50 AKP'li Saadet'e geçecek!
Seçil Erzan üçüncü kez hâkim karşısında: "Fatih Terim'de eksi de olduğunu bildiği için 1 Milyon Doları gönderdi"