Türkiye’de özellikle yabancılara arazi satışı ve özelleştirme konuları yıllardan beri tartışılıyor. Konuyla ilgili ciddi tartışmalar da sıkça yaşanıyor.
Sosyal medyada genç bir erkek de bu durumun mizahını yaparken izleyen herkesi güldürdü. Şarkılar üzerinden gönderme yapan genç, yabancılara toprak satışından özelleştirmeye kadar bir çok şeyin mizahını yaptı. Akıllara ‘izahı olmayan şeyin mizahı olur’ sözü geldi.
Genç, skecinde başta ‘Ordu’nun Dereleri’ türküsünü söylerken yine kendi canlandırdığı başka bir karakter söze giriyor ve ‘‘biz Bakanlık olarak Ordu’nun derelerini Katar’a sattığımız için bu şarkının telif hakları Katar’da, o yüzden başka şarkıya geçmelisiniz’’ diyor. Bunun üzerine ‘Gesi Bağları’ türküsüne geçen genç yine aynı karakterle karşılaşıyor. Bu sefer de ‘‘orası artık özel mülk, Birleşik Arap Emirlikleri’ne ait’’ cevabı alıyor. Uzun İnce Bir Yoldayım’ı söylemeye başlayan genç, ‘‘o yollar hep özelleştirildi’’ yanıtını alıyor.
Türkiye’nin AKP’li yıllarının adeta özetinin mizahını yapan genç izleyen herkesi adeta güldürürken düşündürüyor.
Gencin videosu sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar tarafından da defalarca paylaşıldı.
Yeniçağ
Soylu isim vermeden İmamoğlu’na ‘ahmak’ dedi! CHP'den Soylu'ya jet yanıt!
Yılmaz Özdil’den Tunç Soyer’e Tarkan çağrısı
AOÇ arazisinin metrekaresi 1.5 liradan satışa çıktı!
Diyarbakır Tabip Odası Başkanı: Sağlık çalışanlarının istifa haberleri geliyor!
Durgun piyasayı bir anda döndürecek gelişmeyi açıkladı: "İşin içinde o var"
Bir anket de PİAR Araştırma'dan! İşte CHP ile AKP arasındaki fark
Resmi Gazete'deki büyük skandal ortaya çıktı!
Yargıtay’da düğüm çözüldü! Başkan Ömer Kerkez oldu
Dünyanın merakla beklediği konuşma: "İsrail’e karşı savaşa girdik"
Sakarya’daki patlamada işçiler Azrail ile mücadele ederken patronun yakınları ne kaçırıyordu?
Tutuklanan İnan Güney: "Mustafa Mutlu'yu belediyeden gönderdim diye Aziz İhsan Aktaş bana birçok tehditte bulundu"
İBB tek tek açıkladı: '2.1 milyarlık ihale jesti' böyle yalanlandı
Soruşturmalar sonrası fenomenlerin 'fakirleşme' oyunu! Şaşalı lüks dolu paylaşımların yerini yer sofraları aldı
Türkiye ayağa kalktı! Saray 'suçluyu' buldu: Diziler ve video oyunları