Gün geçmiyor ki bir sokak röportajında Avrupa’yı kötüleyen gurbetçi ile daha karşılaşılmasın… Sosyal medya bu kez sosyal medyada 65 yaşında bir “Almancı”nın sözlerini konuşuyor.
Almanya’dan Türkiye’ye “kaçtığını” öne süren gurbetçi kadın, “Türkiye’de karnım doyuyor. Ben 65 yaşındayım. Biz Almanya’ya niye gittik? Sordunuz mu hiç? Gençler de gidiyor gitsinler görsünler.” dedi.
"BENİ İSMET İNÖNÜ, CHP GÖNDERDİ ALMANYA'YA; GİTMEZ OLAYDIM!"
Almanya’da ahır gibi, 85 metrekare eve 1300 euro kira verdiğini söyleyen gurbetçi, “Almanya’da internet, elektrik, su, para… Almanya vallahi bitmiş durumda. 40 sene önce CHP gönderdi fakirlikten. Ben mi gittim? İsmet İnönü zamanında gittim. Gitmez olaydım.” Dedi.
Muhabirin, “Almanya’dan kaç para emekli maaş alıyorsun?” sorusuna ise “Ne yapacaksın kaç para aldığımı. Orayı karıştırma. Saçma sorular soruyorsun, dikkat et!” diyerek tersledi.
Yeniçağ
Akaryakıtta indirim kısa sürdü 5 günde ikinci zam!
En düşük emekli maaşını 35 bin liraya çıkaracak dava
Muharrem İnce'den Erdoğan'ın Tunç Soyer'le ilgili söylediği sözlere cevap gecikmedi!
AKP'li patrondan işçilere ölüm tehdidi! "O sarı yelekler 2 saatte kırmızıya boyanır"
ABD basınından tartışma yaratacak haber: Suçluların gözü Türk vatandaşlığında
İşte ekonomideki kara tablo!
Eski bakandan bomba açıklama: "AKP kurulmadan önce ABD'li müsteşar fikrimi sordu"
Halk hastanede sıra beklerken müteahhitlerin cebi para dolacak
Belediye başkanı uyardı: Çok büyük tehlike çanları çalıyor!
E-imza soruşturmasında şok detay: Yüzlerce kişiyi 'jokerle' akademisyen yapmışlar! Aralarında doçent ve profesör olanlar var