Gazeteci Uğur Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin gazeteci Yılmaz Özdil olduğunu ifade ederek, “Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın" dedi.
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!" dedi.

Gazeteci Uğur Dündar, Tele 1 canlı yayınında Özdil'e tepki gösterdi. İki ismin tartışması, Artı 1'in kuruluşuna ilişkin Özdil'in iması nedeniyle çıktı.
Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin Özdil olduğunu ifade ederek, "Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın" dedi.
Dündar, "Biri bana Yılmaz Özdil'i sorsa, 'Yılmaz pis bir işe bulaşmaz' derim... Yılmaz'a da yazıklar olsun... Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun" diye konuştu.
Tele 1'deki yayın sürerken Özdil, bir paylaşım daha yaparak "SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1’de değerli ağabeyim Uğur Dündar’la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde..." dedi.

Bunun üzerine Dündar, "Açık açık yazacaksın, sen benim ne kadar namuslu olduğumu bilen 2-3 kişiden birisin, sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin... Kötü kalpli. Nedenini de biliyorum, İsmail Saymaz’a takmış... Nasıl gitti elin o tweete, nasıl yazabildin onları" ifadelerini kullandı.
Dündar, Özdil’in kendisine 'değerli ağabeyim' diye mesaj attığını da ifade ederek, "Değerli ağabeyim deme sen artık değersiz Yılmaz'sın" tepkisi gösterdi.
Dündar, "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır. Bize yaptığına bak ya" dedi.
Özdil ise, Twitter'dan "Neticede kanal kiminmiş?" sorusu yöneltti.
Sabancı ailesiyle ilgili bir açıklama daha: Son durumları belli oldu
Diyanet’ten 4-6 yaş çocuklara iftar! Ağaç yaşken eğilirmiş!
Vergi ve harç zammına CHP'den ilk tepki! "Millete zulümdür"
Bakan Işıkhan, memur maaşlarına ilişkin düzenleme hakkındaki sorulara yanıt verdi
Afganistan İletişim Bakanı, Almanya’da bisikletli kurye oldu!
Büyük beğeni almıştı: Atatürk filminden rekor!
Türk Tarih Kurumu Başkanlığı’na, Ensar Vakfı yöneticisi Ahmet Yaramış atandı!
Bakan Soylu'dan 'ölü oy' iddialarına cevap
Gizlenen rakamlar ortaya çıkmaya başladı: İşte doları düşüren 3 faktör
Sağlık Bakanı Koca, güncel corona verilerini açıkladı: Can kaybı 5.131'e, vaka sayısı da 199.906'ya yükseldi!
Halkbank'ın yanlış hesabı Sayıştay'tan kaçmadı!
Çiftçinin hali perişan: "Önlemler alınmazsa önümüzdeki yıl ekmek fiyatları en az 6 lira olacaktır!"
Mansur Yavaş'tan adaylık sorusuna yanıt: "Partide bölünme var görüntüsünde beni bulamayacaksınız"
"Kürt olduğum için yargılanıyorum" dediği iddia edilmişti: "Yaşamıma son vereceğim" diyen Epözdemir'den bir bomba daha