Ukrayna ordusu, Rus askeri teçhizatının bulunduğu tarlaya bomba yağdırdı!

64 izlenme 30 Nisan 2022
Reklamlar

Ukrayna'dan gelen son görüntülerde Rus teçhizatlarını imha etmek için Kharkiv bölgesindeki bombardımanda boş tarlaların isabet aldığı görüldü.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi devam ederken bazı bölgelerde Rus güçleri geri çekilmek zorunda kaldı.

Sosyal medyada hasar gören Rus askeri teçhizatları paylaşılırken, ele geçirilen Rus askerlerinin görüntüsü de sıcak bölgeden gelmeye devam ediyor.

Bazı noktalarda ise Rus bombardımanı ve askeri üstünlüğü devam ediyor.

Gelen son görüntülerde ise Ukrayna’nın Rusya’ya ait askeri teçhizatları vurmak için yaptığı bombardıman yansıyor.

Ancak bombardıman esnasında belirlenen hedeflerden çok boş tarlaların isabet aldığı görülüyor.

Kırımlı gazeteci Gulsum Khalilova ise söz konusu görüntüleri “Kharkiv bölgesi İzyüm yönünde Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Rus askeri teçhizatlarını imha etti” notu ile paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akşener’in dava açtığı depremzede isyan etti! “İş yerim ve evim gitti, hiçbir şey yok; Anlaşma için 30 bin TL istediler” BİSAM açıkladı: Yoksulluk sınırı Ağustos'ta 40 bin lirayı aştı! 2 yılda Avrasya Tüneli'nden bakın kaç araç geçti? Çarpıcı iddia: Erdoğan, Soylu'yu neden görevden alamıyor?