Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları aralıksız devam ediyor. Ukrayna ordusu tarafından 24 Mart’ta Rusya’ya ait Su-35 savaş uçağının düşürüldüğü görüntüler yayınlandı.
Harkov bölgesine bağlı İzüm kenti yakınlarında bir arazide düşürülen uçağın alevler içinde kalarak büyük hasar aldığı görüldü. Uçağın pilotunun ise sağ olarak kurtulduğu ve esir alındığı öğrenildi.
"KOORDİNATLARI TELEFONLA VERDİLER"
Düşürülen uçağın pilotu Sergey Sergeyeviç, "Ukrayna topraklarına uçuş yapma emrini sana kim verdi" sorusuna, "Telefonla koordinatlar verildi. Konvoyların güvenliğini sağlamak ve verilen koordinatları vurmak için uçuşlar yaptım" cevabını verdi.
Döviz gübreyi vurdu ‘gıda krizi çıkabilir!’
Ev hapsi tedbirinin kaldırılmasına Özgür Özel'den ilk yorum: "Suç üstü yakalandılar"
Suriyeli sahte rehberden İstanbul'da skandal Atatürk tanıtımı! 'Mustafa Kemal Atatürk tamamı altın olan hamamda özellikle süt banyosu yapıyormuş'
MSB'den teğmenlerle ilgili son açıklama
Kemal Kılıçdaroğlu ile Haluk Bayraktar arasında Atatürk Havalimanı polemiği