14 Mayıs'ta düzenlenecek kritik seçimlere sayılı günler kala Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Van'da miting düzenledi.
VAN'DA KILIÇDAROĞLU İZDİHAMI
Miting öncesinde Van sokakları tarihi görüntülere sahne oldu. Ağrı'daki yoğun katılımlı miting sonrası Van'a gelen Kılıçdaroğlu'nun otobüsü ilgiden ilerlemekte zorlandı.
Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde binlerce vatandaşın otobüsü karşılamak için uzun bir caddeyi doldurduğu görülüyor.
İşte o görüntüler:

Ağrı'da da yoğun ilgi vardı
Kılıçdaroğlu bugünkü ilk durağı Ağrı'da da yoğun ilgiyle karşılanmıştı.Belediyesi AKP'de olan Ağrı'yı uygulamaları ve yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Savcı Sayan yönetimindeydi. Ancak Sayan, milletvekili adayı olmak için belediye başkanlığından istifa etmişti.
AKP'li belediye tarafından yönetilen Ağrı'da mitinge katılan kalabalık dikkat çekmişti.
Yeniçağ
AKP'li belediyeden yeni icat; ihalesi yapılmadan açılışı yapılıyor!
CHP’li isme Deniz Gezmiş’i övmekten hapis istemi
Üniversite öğrencisi şort giydiği için yurtta uyarıldığını iddia etti!
Kız meslek lisesinde skandal! 26 yıllık memur açığa alındı
Gericiler hedef gösterdi, yargı harekete geçti: Öğretim üyesine soruşturma!
AKP’li seçmenden İmamoğlu’na teşekkür: "Kaçak yapıları yıktınız, helal olsun"
Soylu rahatsız: 'Ayhan Bora Kaplan'a yönelik operasyonda gece kulübü görüntüsü iddiası
Aziz İhsan Aktaş davasında 8'inci gün! Rıza Akpolat'tan 'yolsuzluk' iddiasında bulunan isme kürsüden zor soru
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden Rojin Kabaiş'in ölümüne ilişkin açıklama: "Asılsız iddialar hakkında suç duyurusunda bulunduk"
Kazada 15 kişi hayatını kaybetti, Sırbistan başbakanı istifa etti