Gazeteci İsmail Arı'nın paylaştığı, yeni şeyhin görüntüleri gündem oldu. Onlarca çakarlı aracın konvoyu ile trafikte ilerleyen Muhammed Mubarek Elhüseyni'nin lüks gösterisi tartışmalara neden oldu. Aynı zamanda çakarlı araçların sivillere mi yoksa polislere mi ait olduğu da merak konusu oldu.
Ekonomik dar boğazda mutfaklar yangın yeri iken, insanlar kiralarını dahi ödemekte sıkıntı yaşarken yeni Menzil şeyhi Muhammed Mubarek Elhüseyni'nin gövde gösterisi tepkilere neden oldu.
Yeni şeyhin trafikteki bu görüntülerine Emniyet Müdürlüğü'nden ve İçişleri Bakanlığı'ndan yanıt gelip gelemeyeceği de merak ediliyor.
Odatv.com
Akbelen ormanlarında tansiyon yükseliyor!
Kendi vatandaşına ''Bugün git yarın gel'' diyen İŞKUR Suriyeliler için seferber oldu! Sadece bir ilçede en az 700 Suriyeli kamuda işe alınacak!
Fransız televizyonundan HÜDA PAR analizi: ‘Bedelini kadınlar ödeyecek’
SGK Uzmanı Ali Tezel, emeklilikte yeni sistemin ayrıntılarını anlattı: 'Kıdem tazminatı 60 yaşında alınabilecek'
Nasuh Mahruki AKUT'tan istifa ettirilmesini anlattı
AKP’li eski başkan isyan etti "Kapı kapı gezip ‘AKP’ye oy vermeyin’ diyeceğim!"
Ece Üner'den dikkat çeken 'Cumhuriyet' ve 'halk iradesi' yorumu: "Bayrampaşa'da halk iradesi ne oldu?"
Ankara Emniyet Müdürlüğü hakkında 'çıplak arama' nedeniyle suç duyurusu
ABD savcısı SBK'nın Türkiye'deki servetini istedi: İşte o malvarlığı listesi
Sokak ortasında katledilen gazeteci Hakan Tosun cinayetinde skandalın görüntüsü çıktı! Tanık olarak dinlenen motorcu iki saldırıda da var
Lüks makam araçlarına milyarlarca lira akıtanlar, tasarrufu memura yaptıracak! Memura servis yerine toplu taşıma kartı
Öğrenci katkı payına yüzde 10 zam!
Yılmaz Özdil iktidarın Demirtaş planını açıkladı
Bir ses kaydı daha ortaya çıkmıştı: Gökhan Zan'dan iddialara yeni yanıt