Gerici Fatih Tezcan Instagram hesabından bir canlı yayın gerçekleştirdi. Tezcan, “Video yayımlanmaya başladıktan sonra, fitneyi engellemek için Sedat Peker ile görüntülü bir görüşme yaptım” dedi.
“Sedat Peker herhalde birinci videoyu çekmişti. Ben onlara görüntülü görüştüm. “Pelikan ile alakası yok” diyor, Anlattığım görüşme var ya onları yaptım ben. Üçüncü videoda benden bahsediyor.
Ben herkesle görüşürüm, gazeteciyim ben. Hain olmadığına inandığım herkesle görüşürüm. O zaman Sedat Peker’le görüştüm, evet videolardan önceydi. Fitneyi engellemek için görüştüm”
Ekrem İmamoğlu: "Yanlış giden işleri düzeltmek için kendimi sorumlu hissediyorum. Demokrasi iktidarların keyfiliğine bırakılamaz"
Manyağa bak! “Bende varsa herkese bulaşsın”
Erdoğan'dan müftülere: Küçük cihattan büyük cihada geçiyoruz
Yaparsa AKP yapar… İbriğe muhtaç olduk!
Ekrem İmamoğlu'nun babasının arazisinde ikinci arama!
Son anket: Cumhur İttifakı'nın kalesinde deprem!
17 yaşındaki gencin ölümüne neden olmuştu: Fatma Zehra Kınık, aileye para teklif etti
15 Temmuz kahramanları emekli, FETÖ’cüler ise paşa, general oldu!
Pazarcı esnafı: "İçimiz acıyorsa, hükümeti de seçimlerde acıtacağız"
Cola'ya dev zam! Tarih verildi, işte yeni fiyatlar...
Hastane maliyeti TÜİK’i 3’e katladı
Rasim Ozan Kütahyalı’dan ‘şehvet ve heyecan’lı savunma
Bu da mı tesadüf? Damat Berat Albayrak yılın 128’inci günü ortaya çıktı!
Bakan Koca açıkladı: 21.177 yeni vaka tespit edildi, 34.290 kişi sağlığına kavuşurken, 195 kişi hayatını kaybetti!