İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Denizli’ye gitmek üzere bir firmadan uçak bileti alan bir yolcu, yanlışlıkla farklı bir firmanın peronuna girdi. İddiaya göre, güvenlik görevlisi H.Ö., yanlış perona girdiği konusunda yolcuyu uyardı. Ancak uyarılara tepki gösteren yolcu, güvenlik görevlilerine hakaretlerde bulunarak mukavemet gösterdi.
Yolcu, güvenlik görevlisine “Sen benim kim olduğumu biliyor musun. Ben Bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” şeklinde tehditler savurdu.
Olaya müdahale eden diğer görevliler, tarafları sakinleştirmeye çalışsa da durum kontrol altına alınamadı. Güvenlik görevlisi H.Ö’nün yaka kartını koparan ve yere atan yolcu, havalimanında gerilimi artırarak, ortalığı birbirine kattı. Olayın ardından havalimanı yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı. Yolcular ile güvenlikçiler arasında yaşanan bu olay, havalimanında güvenlik protokollerinin ve yolcu yönlendirmelerinin gözden geçirilmesine neden oldu. (İHA)

Yanlış perona giren yolcudan görevliye tehdit: Bakanın akrabasıyım hepinizi işten attıracağım
Tele1
Emekliyi bölmeyin
65 yıllık stadyum, millet bahçesi oluyor
Cehennem Çukuru’nda isyan büyüyor!
Binomo'dan başarılı yatırımın 5 altın kuralı!
İmamoğlu'nun tutukluluk incelemesi: Tahliye talepleri reddedildi
Erdoğan 17 özelleştirme kararına daha imza attı: Kamu malları haraç mezat!
CHP’li belediyelere tüm kamu kaynakları kapalı!
TCMB'den döviz kredilere sınır ve zorunlu karşılık kararı
Didem Arslan Yılmaz Kürtçe konuşan kadını hattan aldı! 'Doğru düzgün Türkçe konuşsun, burası Türkiye Cumhuriyeti'
FETÖ’cü eski savcı Zekeriya Öz Almanya’da dayak yedi!