Yer maalesef Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara: Melike Hatun camisinde bayram namazı sonrası

32 izlenme 13 Nisan 2024
Reklamlar

Plansız dış göç Türkiye'yi içinden çıkılmaz bir sonra sürüklerken bayram namazı sonrası Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara’daki Melike Hatun Camisi’nde paylaşılan görüntü sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Milyonlarca Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı Türkiye'ye düzensiz bir şekilde girmeye ve vatandaşlık almaya devam ederken, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü dikkat çekti.

9 günlük bayram tatili nedeniyle, birçok vatandaş memleketine ya da tatil beldelerine giderken İstanbul da yabancılara kaldı.

Ankara’daki Melike Hatun Camii’nde bayram namazı sonrasında çekilen görüntüler, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Görüntülerde, Türk vatandaşlarından çok yabancı uyruklu vatandaşların çokluğu dikkat çekti.

Görüntülere birçok sosyal medya kullanıcısı da yorum yaptı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 2023 yılı için uygulanacak yeni asgari ücret rakamının 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Rusya'da benzin istasyonunda yangın! 3'ü çocuk 27 kişi öldü İntihar mı infaz mı? Roketsan mühendisinin ölüm nedeni belli oldu! Emniyet ve Jandarma'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu!