Anasayfa1
16 Mayıs 2021 ( 50 izlenme )
Reklamlar

Yılmaz Özdil: Sedat Peker bu konuda kesinlikle haklı!


Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Sedat Peker'in Youtube kanalında yayınladığı 5. videoyu yorumladı.


Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Youtube kanalında bugün yayınladığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'yi hedef aldığı 5. videonun ardından açıklama yaptı.

Yılmaz Özdil, Sedat Peker'in gazetecileri hedef alan açıklamalarını şöyle değerlendirdi:

"Sedat Peker işini namusuyla yapanları tenzih ederek, gazetecilerin şerefsiz olduğunu söyledi.

Bu konuda kesinlikle haklı...

Bunca somut iddia varken, bunları haber yapmayan, kenardan kenardan başka konuları yazan gazete ve gazeteciler süzme şerefsiz değildir de nedir?"


https://www.gercekgundem.com/medya/274716/yilmazozdilsedatpekerbukonudakesinliklehakli

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Petrol Mühendisi Necdet Pamir yandaş rektöre zor anlar yaşattı! 'Ben 26 sene bu kurumda çalıştım. Sen 1 gün çalışmadın. Ben bilmiyorum da sen mi biliyorsun' Binali Yıldırım'ın 'Kürdistan' çıkışı mahkemede beraate gerekçe oldu! Dev sektör kepenk kapatabilir! Hâlâ neden iade edilmediler?