Anasayfa1
08 Ağustos 2020 ( 66 izlenme )
Reklamlar

YÖK, eşine uygun kriterde ilan açan rektör hakkında soruşturma başlattı!


Yükseköğretim Kurumu(YÖK), Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ hakkında soruşturma başlatacağını açıkladı.


BirGün gazetesinden Meral Danyıldız'ın haberine göre; 7 Temmuz’da yayımlanan Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı kadrosu için açılan ilanın kriterlerini karşılayan ve başvuran tek kişi Rektör Hüseyin Bağ'ın eşi Derya Bağ oldu. 

YÖK, Personel Daire Başkanlığı kadrosunda eşi için ‘adrese teslim’ ilan açan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ hakkında soruşturma başlatılacağını açıkladı.

https://halktv.com.tr/gundem/yokesineuygunkriterdeilanacanrektorhakkindasorusturmabaslatti431232h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mehmet Şimşek bu sefer de alkollü içecekleri radarına aldı Sorunları anlatan doktorlara ceza verildi! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yanıt! İlerici Kadınlar Derneği: Laiklikten vazgeçmiyoruz! Son ankette Erdoğan'a şok üstüne şok!