Zamlara isyan eden AKP'li hâlâ sorunu tam anlayamamış 'Neredeyse pişman olacağım AK Parti’ye oy verdim diye. Zamlar yüzünden sevincimiz kursağımızda kaldı'

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
29 izlenme 18 Temmuz 2023
Reklamlar

Bir sokak röportajında zamlara isyan AKP'li bir vatandaş "AKP'ye oy verdiğim için neredeyse pişman olacağım" dedi.

Seçimlere kadar ekonomiyi merkez bankasına kapı arkasından döviz sattırmakta arayan iktidar, satış baskısını kaldırdı.

Böylece döviz kurları fırladı. Dolar TL kuru 19 lira bandından 26 liraya, Euro TL ise 21 liradan 29 liraya kadar yükseldi.

AKP ve Erdoğan tarafından seçim sonrası “Türkiye Yüzyılı başlayacak” diye propaganda yapılırken A’dan Z’ye her şeye zam yapıldı. Vatandaşın zamlar karşısında alım gücü de düştükte düşüyor.

Bir sokak röportakında ise her seçimde AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verdiğini ifade eden vatandaş peşpeşe gelen zamların ardından “Neredeyse pişman olacağım” dedi.

Sosyal medyada yayınlanan videoda vatandaş akaryakıta gelen zammı eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

“Neredeyse pişman olacağım AK Parti’ye oy verdim diye. Zamlar yüzünden sevincimiz kursağımızda kaldı”

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kabineyi toplamadı, toplantıya katılmadı: Kulislerde konuşulanlar ortaya çıktı, Erdoğan ne yapıyor? İşte Türkiye’nin yaşam kalitesi… TÜİK açıkladı, sonuçlar korkunç! 'Aleviler, AYM'ye gitmeye hazırlanıyor' Belediye şirketlerine 'çöken' 16 AKP'li ilçe başkanının görevine son verildi!