Anasayfa1
11 Mart 2020 ( 114 izlenme )
Reklamlar

100 yaşındaki Çinli coronavirüsü yendi


Coronavirüsü yenen en yaşlı insan, 100 yaşındaki bir Çinli oldu.


Virüs teşhisi konulmasıyla beraber 24 Şubat'ta Wuhan'da bir hastaneye kaldırılan 100 yaşındaki adam, iyileşmesinin ardından taburcu edildi.

Yaşlı adamın, alzheimer, hipertansiyon ve kalp problemlerinin de olduğu açıklanırken, tedavisinde antiviral ilaçlar, plazma transfüzyonları ve geleneksel Çin tıbbı kullanıldığı belirtildi. Yaşlı adamla beraber 80 hastanın daha iyileşerek, taburcu edildiği bildirildi. 

İHA

https://halktv.com.tr/dunya/100yasindakicinlicoronavirusuyendi420744h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Murat Ongun, İBB'nin kaç kişiye istihdam sağladığını açıkladı AKP'li Burhan Kuzu'nun Zindaşti ile bu kez WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı! CHP'li Ağbaba'dan internet erişimine uygulanan kısıtlamaya tepki: "Terör saldırısı böyle yönetilemez" 3 IŞİD’liye vatandaşlık verildiği ortaya çıktı! Bu teröristler nasıl vatandaş yapıldı?