Sağlık Bakanlığı tarafından projesi ve ihalesi yapıldıktan sonra 2017 Kasım ayında hizmete açılan Eskipazar Devlet Hastanesinin çevresinde yaşanan çökmeler sonucu Bakanlık yetkilileri inceleme yaptı.
25 yataklı ve 12 Milyon TL’ye civarına mal olan Eskipazar Devlet Hastanesi’nin çevresinde yaşanan çökmeler sonucu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çevre Şehircilik Müdürlüğü’ne tutturduğu rapor sonucu Bakanlıktan gelen heyet incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda hastane binasında herhangi bir sıkıntının olmadığını çevresinde su drenajları olmadığından çökmelerin yaşandığını belirleyerek, hastaneyle ilgili yapılacak çalışmaların kısa sürede başlayacağı ve çalışmalar kapsamında hastanenin geçici olarak başka bir yere taşınacağı öğrenildi.

Karabük Valisi Fuat Gürel, “Çökmelerin olduğu alanlarda yağmur suları için drenajlar yapılarak, beton enjeksiyonu ile temele su geçişleri eklenecek. Binada şu an için herhangi bir sıkıntı yok. Sadece çevresinde yaşanan çökmeler mevcut. Bunun da hızlı bir şekilde yapılması için Bakanlığımız çalışma başlatacak. Çalışmalar kapsamında Eskipazar Devlet Hastanemizi geçici olarak ilçede bulunan Şehit Cafer Demirhan İmam hatip Ortaokulunun ek binasına taşıyacağız. Hastane çevresinde 78 ay sürecek olan çalışmaların tamamlanması ile Hastanemiz yeniden kendi binasına geçerek hizmetine devam edecek” dedi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/12milyontlharcanditasiniyor252220h.htm
Yılmaz ve Şimşek para arıyor: BAE'den sonraki adres belli oldu33 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 39.681 yeni vaka tespit edildi, 24.854 kişi sağlığına kavuşurken, 139 kişi hayatını kaybetti!55 izlenme
'Sur Katliamı'nda çarpıcı detaylar! İkbal'in telefonu çözüldü, Semih Çelik ilk cinayetten sonra...149 izlenme
Fırsatçılar yine durmadı: İNSANLIĞIMIZDAN UTANDIK! Cenazeler için 100 bin lira istediler23 izlenme
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi!414 izlenme
İlber Ortaylı'nın Atatürk paylaşımı beğeni rekoru kırdı128 izlenme
Bir zamanlar burada 3000 kişi çalışıyordu!434 izlenme
Halk yoksullukla mücadele ederken 7 milyar lirayı bahçeye gömdüler!34 izlenme
Kapanan şirket sayısında hızlı artış
İktidarın ‘ballı maaşlı’ arka bahçesi Turkcell
Vatandaştan mutfak tüpüne gelen zamma tepki: "Zam, durmadan zam, nereye kadar zam yapacaksınız? Utanmasak yarım tüm isteyeceğiz, utanıyoruz"
Mehmet Şimşek: "Türkiye'de ciddi bir enflasyon ve hayat pahalılığı sorunu var"