15 Temmuz hain darbe girişiminde Boğaz Köprüsü'nde meydana gelen olaylarda yaralanan vatandaşlardan AKP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Orçun Şekercioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben yazdığı ve AKP'ye yönelik eleştirilerde bulunduğu mektubu Facebook hesabı üzerinden paylaştı.
"DALKAVUKLAR, MİRASYEDİLER..."
“AK Partimizin çeşitli kademelerinde görev yapıp sizinle aziz milletimiz arasında aşılması güç bir duvar ören dalkavukların ve mirasyedilerin olduğu aşikârdır” diyen Şekercioğlu, ”Ve üzgün olarak ifade etmem gerekir ki sayıları azımsanmayacak ölçüde fazla ve oldukça baskın durumda hareket edebilmektedirler” dedi.
Bu eleştirilerde bulunan Şekercioğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde gaziler adına bir konuşma da yapmıştı.
Şekercioğlu'nun o paylaşımı şöyle:


https://www.yenicaggazetesi.com.tr/15temmuzgazisindenerdoganatepki257867h.htm
Mehmet Şimşek, göktaşından vergi almayı düşünmüş27 izlenme
Sinan Ateş'in annesi: "Mahkemede bizimle dalga geçtiler. Böyle mi olmalı mahkeme?"18 izlenme
Devlet binalarında Atatürk böyle siliniyor!105 izlenme
İran, hipersonik Fettah füzelerini ilk kez İsrail'e karşı kullandığını açıkladı31 izlenme
Elazığ'da rezalet ! Deprem nedeniyle dağıtılan yardım malzemeleri vatandaşların kafasına fırlatıldı !311 izlenme
“Mehmet Ağar’ın hangi parayla milyar dolarlık marina sahibi olduğunu kimse soramıyor?”38 izlenme
LGS sorularını sızdıran dönerci çıktı: Bakan 'yakaladık' dedi29 izlenme
SEKA’yı kapattılar, ithal tuvalet kâğıdına muhtaç ettiler!30 izlenme