15 Temmuz gecesi Altunizade'de durdurmaya çalıştığı iki tankın üzerinden geçmesi sonucu yaralanan Sabri Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Siz gevezelik yaparken biz ameliyattaydık… Yemin ediyorum Ak Parti’ye benden oy alamayacaksınız” dedi.
15 Temmuz gazisi Ünal’ın açıklamaları şu şekilde:
“Sayın Ömer Çelik 15 temmuzda cuzi bir yardım toplandı açıklaması yapmışsınız. Başta bu açıklamayı yapmak sizin değil Aile Bakanlığının yapması gereken bir açıklamadır. Türkiye Demokratik ve Şeffaf bir ülke olsaydı, daha yardım toplama süreci bittiğinde bu kadar yardım topladı açıklaması yapardınız. Ama başkanlık sistemini Despotizm olarak ve yeni bir tek parti cumhuriyeti diye algıladığınız için işinize geldiğinde işinize geldiği gibi davranıyorsunuz.
Yemin ediyorum Ak Partiye benden oy alamayacaksınız!
Ama Cumhurbaşkanımızın kalbimizdeki yeri Hz. Ömer'in yanıyken sizinki Haccac / Muaviye arası kalacak. Gidin AB'den demokrasi, Japonlardan şeffaflık öğrenin!
Satsan satılmaz 15 temmuz madalyasını da alın kendinize takın!
Siz gevezelik yaparken biz ameliyattaydık!
Milletin 15 Temmuz şehitleri için topladığı yardıma cuzi diyerek hakaret ettiğinizin de farkında mısınız! O yardımlar cuzi ise 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınlari yarın aç bi ilaç kalıp dilenmeye başlarsa başınızı hangi kuma gömeceksiniz!
Pendik'te bir 15 temmuz gazisi 5 gün kadar önce ameliyat oldu? Arayıp sordunuz mu?”
https://odatv.com/15temmuzgazisindenakpyetepki16111857.html
CHP Bilim Plartformu'ndan çarpıcı rapor! ‘2019 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ karnesi61 izlenme
Depremde kendisi için canını veren oğlunun mezarında her gün gözyaşı döküyor38 izlenme
Afet konutu ihalesinden damat çıktı33 izlenme
Emekli zammında ‘öz evlat-üvey evlat’ uyarısı35 izlenme
CHP otobüsü silah sayıldı! CHP'nin otobüs şoförüne 13 yıl hapis istemi17 izlenme
İmamoğlu davasında flaş gelişme: Savcı cezayı az buldu, kararı istinafa götürecek!32 izlenme
Filistinli kadın Hamas'a ateş püskürdü: "Hamas'ın çocukları lüks araba kullanıyor benim oğlum işsiz"26 izlenme
İlber Ortaylı iktidarın uygulamasına isyan etti "Büyük bir rezalet. Türkiye yabancılara mesken satacak konumda değil"24 izlenme
AKP, Hatay’da sorumluyu buldu: Belediye bürokratları
Diyarbakır'da evlenme teklifini reddeden kızın kına gecesini basıp, damada kurşun yağdırdı!
Erdoğan’ın afişini kesen operasyonla yakalandı! CHP afişini kesen ise…
Psikolojinizi güçlü tutmak için evde neler yapabilirsiniz?